google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: #BloggerAdvent - Præsentation
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

2. november 2016

#BloggerAdvent - Præsentation

Min nissehuse er stadig gemt væk i kælderen, sammen med alt julepynten, så i får lige et billede fra sidste år. Måtte lige kigge lidt julebilleder igennem fra sidste år, så nu er jeg allerede godt på vej, til en god julestemning.

I forbindelse med #BloggerAdvent plejer vi at lave en lille præsentation at os selv. Der er altid nye deltagere med og nye følgere, så det er en god måde at starte ud på og lære hinanden lidt bedre at kende.

Egentlig synes jeg at det er ret tidligt at snakke om Jul, men der er jo faktisk kun 25 dage, til første søndag i advent. Så hvis vi lige skal lære hinanden lidt at kende, finde på gode gaver, købe dem og få dem sendt afsted i god tid, så er det vel ok.

Mit navn er Jeanette, jeg er 32 år og bor på Nordfyn sammen med min dejlige kæreste Søren. Til hverdag har jeg den svære opgave at passe på mig selv og finde min vej her livet. Jeg er førtidspensionist og lever med en dyssocial personlighedsforstyrrelse og panikangst. Sådan har det været i mange år og det er efterhånden en ret naturlig del af at være mig. Så længe jeg passer på mig selv og ikke har de store forstyrrelser, så går det faktisk okay. Jeg har både gode og dårlige perioder.

Noget af det jeg elsker aller mest er at netværke med andre bloggere, feks via #BloggerAdvent. Det er hyggeligt at lære nye bloggere at kende og samtidig er det en god øvelse for mig at ha sociale relationer. Udover at blogge bruger jeg min tid på mange forskellige ting, plejer sige at jeg er verdensmester i selvforkælelse og hygge. Inden for de seneste par år, er jeg også blevet mere kreativ, har feks lært mig selv at hækle og broderer. Elsker også at bage, læse, hygge med kæresten, ordne negle, ses med veninder, se film, tag lange karbade, gå i skoven osv..

Vil nok sige at jeg er til den mere klassiske jul, men jeg er ikke ret gammeldags, når det kommer til mit julepynt. Jeg elsker de røde og grønne farver. Jeg elsker min lille Nissedør og i år har jeg købt mit første plastik juletræ, som jeg glæder mig til at pynte. I år har jeg også købt små hama mini perler, som jeg vil lave nogle små julehjerter og snefnug af. Vil også prøve at bage honning-hjerter for første gang.

I år glæder jeg mig til december, glæder mig til hyggen. Julen kan være noget af en mundfuld, når man lever med psykisk sygdom, men det bliver bedre, for hver år der går. Jeg prøver geare helt ned og øver mig stadig i at sige pyt med det, det går nok. Det er også lidt derfor at jeg vælger at holde mig til en adventskalender her på bloggen. De 4 søndage er lige til at overskue, resten er bonus.

Sikke en masse ord, men jeg håber i har lært mig lidt bedre at kende og at min *Nisse* finder nogle dejlige ting til min Advents-Kalender. Jeg glæder mig helt sindsygt til dette års #BloggerAdvent og til at se hvad alle finder på. Der er altid nogen som får en extra fed ide eller som er mere kreative. Glæder mig virkelig også selv til at lave nogle dejlige adventspakker til Rikke.

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeakh/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

10 kommentarer:

 1. Iih, jeg bliver da også helt i julestemning :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den kommer sigende..
   Du skulle ha været med i vores #BloggerAdvent søde, det er sååå hyggeligt.
   Måske næste år.. ?

   Knus Jeanette <3

   Slet
  2. Ja, måske næste år - må indrømme, at overskuddet ikke lige er til det i år :-)

   Knus <3

   Slet
  3. Det er helt iorden.. der skal nemlig være overskud til det.

   Krammer <3

   Slet
 2. Skønt at lære dig bedre at kende! Og sikke en hyggelig tradition med bloggeradvent, det vil jeg overveje til næste år! Jeg er kæmpe jule-fan, så går allerede og glæder mig til, at min kæreste vil lade mig pynte op til jul ;-) Det er forbudt ind til 1. advents-weekekden, påstår han.

  Knus!
  Rikke / Søndagshjerte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis du er interesseret kan du godt nå det i år.. Har smidt dig en besked på Facebook.. :D Jeg plejer også at vente til første advent med at pynte om, men der er lidt der har sneget sig ind, fordi jeg er kommet til at købe noget.. ha ha...

   Knus Jeanette <3

   Slet
 3. Julestemningen kommer snigende når man læser indlæg, som dette :D
  Håber du får en god Blogger Advent <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at det kan gi lidt stemning.. :D
   Glæder mig så meget til BloggerAdvent, det er altid mega hyggeligt.

   Knus Jeanette <3

   Slet
 4. Ej hvor lyder det spændende, det må jeg prøve næste år (:
  Sikke en flot blog, ville jeg gerne følge med.

  Kamilla hansen // kamillayounghansen.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er sååå hyggeligt, så det skulle du prøve..

   Mange tak, hyggeligt at du kigger med..

   Knus Jeanette.

   Slet