google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Mini Baby Shower.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

29. maj 2017

Mini Baby Shower.


I starten af det nye år, fortalte Mette mig at hun var blevet gravid og at de skulle ha en lille mirakel baby. Jeg blev så glad at jeg to dage senere, gik igang med at hækle et babytæppe til hende.

Anne-Mette synes også at Mette skulle forkæles lidt, så vi aftale at vi sammen kunne lave en sød lille pakke, vi kunne sende til hende. Vores lille hemmelighed udviklede sig hurtig med tiden og vi blev enige om at vi vil spørge Mette, om hun havde lyst til at mødes med os i Odense. Det var så heldigt at hun alligevel skulle til Odense med sin Mor, så vi kunne godt mødes. Så selv om der ikke kunne være tid til en rigtig *Baby Shower*, kunne vi godt lave en mini udgave.

I fredags var jeg så nede ved Anne-Mette, for at vi kunne samle hele vores overraskelse og lave det sidst. Det blev til sådan en fin kurv, med en masse dejlige ting. Der er faktisk mere i den, end man lige regner med. Synes altid Mette har været så sød til sende ting til mig og det sætter jeg virkelig pris på. Derfor ville jeg også rigtig gerne forkæle hende og babyen lidt. Det startede med et fint babytæppe, men udviklede sig rigtig hurtig.

Vi mødtes alle 3 på OUH i dag og kørte så ud til Jensens's ved Skovsøen. Desværre var vejret ikke til at sidde ude, så vi fik en plads indenfor. Da vi havde besluttet os og bestilt maden, fik vi overrakt overraskelsen til Mette. Kunne godt mærke på hende at hun blev ret overvældet, glad og lidt stille. Det var så dejligt og virkelig også en befrielse at vi endelig kunne afsløre hemmelighederne..  


Vi fik en god frokost og der blev snakket. Det var virkelig hyggeligt som altid og lige hvad jeg trængte til. Det er fantastisk at man i denne lidt skøre blogger-verden, kan møde så dejlige mennesker. Det er noget af det jeg elsker aller mest ved at blogge.

Mette skulle desværre tilbage til sin Mor på OUH, så vi kørte hende tilbage og sluttede med et god
krammer og en aftale om at vi ses, når hendes lille bebs kommer til verden.

Bagefter tog Anne-Mette og jeg en lille shopping tur i RosengårdsCentret og Ikea. Jeg skulle egentlig ikke købe noget, for er ret fattig, men det blev da til lidt. Købte nye smykker til min næse-piering, en deo, en stempelkande til Søren og en lækker Mojito body sorbet. Fik også en lille prøve på en ny parfume der hedder Missoni, den dufter så lækkert. Vi var også heldige at få prøver på 2 af Bodyshop's Luquid Peel. Jeg er virkelig allerede imponeret og hvis min hud kan tåle dem, er jeg nok nød til at købe en.

Tak til både Mette og Anne-Mette for en virkelig dejlig dag. Det har været såå hyggeligt at lave denne overraskelse og såå dejligt endelig at kunne afsløre den. Nyder altid jeres selskab og er så glad for at jeg har lært jer at kende. Krammer.

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeakh/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

6 kommentarer:

 1. Tak og i lige måde. Det var en skøn dag. :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det i hvert fald og det har været så hyggeligt at lave denne overraskelse sammen. Jeg var lige ved at revne for at få lov til at fortælle hende om det.. Ha Ha..

   Glæder mig til vi skal ses igen i weekenden..

   Knus <3

   Slet
 2. Tak for et par hyggelige timer i går <3

  Er virkelig glad og rørt over jeres overraskelse. Kan slet ikke nænne at pakke den helt ud. Den står på puslebordet inde i soveværelset også ser fin ud. Vi har luret lidt i den, men nu må vi se hvornår vi pakker det hele ud :)

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak søde.. og kan faktisk godt forstå du ikke helt kan nænne det, men håber alligevel du får det hele pakket rigtig ud på et tidspunkt og taget noget af det i brug..

   Kan også være en ide at du putter lidt med det der babytæppe op til fødslen, så det dufter godt af dig, til han kommer ud..

   Ville egentlig ha lavet en forside i den der Notes bog, men det var lige en af de ting vi ikke lige nåede.. Så der kan du selv udfolde dig lidt kreativt. Den er til små søde minder og andet..

   Knus <3

   Slet
  2. Vi har haft det hele taget ud i dag og kigget på det :) Der er virkelig alt for meget i den, kan slet ikke glemme at I har brugt tid og penge på alt det.

   Glæder mig så meget til at Silas skal til og bruge det <3

   Slet
  3. I har fortjent det søde og dejligt at i har fået kigget lidt nærmere på det hele..

   Kram <3

   Slet