google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Hygge onsdag + Bog Pakke fra Leatherbound.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

28. februar 2018

Hygge onsdag + Bog Pakke fra Leatherbound.


Det har virkelig bare, været sådan en dejlig og rolig onsdag. Startede dagen med at lave en lille vlog til bloggen, så var jeg nede og handle, så bagte jeg boller og lavede varm kakao. Fik taget lidt billeder og så en film. Faktisk måtte jeg to gange, spole filmen lidt tilbage, fordi jeg blev grebet af samtaler på de sociale medier. Fik dog set den færdig og så tog jeg lige en lille powernap, inden Søren kom hjem.

Varm kakao med lidt kanel i og hjemmebagte boller, har jeg haft lyst til i flere dage. Så det var bare helt fantastisk, efter en tur ude i kulden i formiddags.


I sidste uge, modtog jeg en super lækker pakke, med bøger fra Forlaget Leatherbound. Der skete bare så meget, så nåede slet ikke at vise jer, hvad de havde sendt mig. Jeg skal læse og skrive lidt, om bogen Vildledt af Linda G. Vildledt er først bind i en ny erotisk serie, der hedder Vega. Jeg havde godt set bogen før, så da de skrev og spurgt, om jeg ville læse den og komme med min personlige og ærlige mening, blev jeg såå glad. Leatherbound er et helt nyt forlag og glæder mig rigtig meget, til at følge dem i deres udvikling.


Jeg har forkælet mig selv, med lidt forårs blomster i dag og de sneg sig lige med på billedet. Jeg er bare træt af frost og kulde nu. Så jeg har taget lidt forår ind i stuen. Når foråret ikke vil komme af sig selv, så må man tage andre metoder i brug. Ja og selvforkælelse er jo også bare, det bedste i verden ikk..? 

I morgen skal jeg ud af lejligheden. Min mor skal passe min nevø Viktor og niece Emilie i et par dage. Så jeg har lovet, lige at hjælpe lidt til, med at hente dem og lege lidt. Det er bare sådan noget Faster er rigtig god til. Så det glæder jeg mig rigtig meget til..

Fredag skal jeg træne, lørdag har jeg en date med Anne-Mette og søndag står den på Oscar Night. Ialt et par dejlige dage og glæder mig til det hele.. 

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

4 kommentarer:

 1. Så smukke blomster og det lyder til at have været en rigtig hyggelig dag <3 Kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de er sååå fine, kunne ikke lade være.. prøver ellers at spare.
   Det var også en rigtig hyggelig dag. Knus <3

   Slet
 2. Wow! Smukke blomster Ö
  Og bollerne ser virkelig lækre ud ^_^

  Simone
  Microcut.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde og kan fortælle er de er meget smukkere nu hvor de rigtig er sprunget ud..

   Knus <3

   Slet