google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Ferie Forberedelser.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

21. juni 2018

Ferie Forberedelser.

(Billedet er mit eget, taget sidst vi var på Kreta - 2013)

Det er stadig ikke gået helt op for mig, at vi skal på ferie i år. Samtidig er jeg totalt gået i forberedelses mode. Der er mange ting, man pludselig skal huske, samtidig med at jeg bare prøver på at få ventetiden, til at gå hurtigere..

Bikini Form:
Jeg tænker jeg godt lige kan tabe et par kg, inden vi skal afsted, så vi kan holde ferie, med god samvittighed. Jeg har været på udkig efter en ny bikini, men det er virkelig svært. Change er gået på jagt for mig og så har jeg prøvet at bestille en ved Ellos. Har to gamle bikinier, som godt kan bruges, men stropperne er ved at være lidt løse, så ville gerne ha en ny.

Hudpleje:
Min hud og især mine fødder, er lidt trætte af mig for tiden. Så jeg plejer mine fødder og min hud, så jeg ikke skal ha problemer, på ferien. Jeg husker nemlig tydeligt, hvor tørre mine fødder var, sidst vi var afsted. Huden på min krop, har jeg heller ikke fået plejer så meget i år, så det er en god anledning, til at få skrubbet og smurt lækker creme på. Jeg hader faktisk at være smurt ind i creme, fra top til tå, men jeg vil hellere være lidt på forkant.

Praktisk:
Jeg havde heldigvis lige fået lavet nyt pas, så det er på plads. Udover det, har jeg også fået lavet rejseforsikring til os, fixet noget udlandstelefoni og Søren har fået bestilt det blå sygesikringskort. Vi har også talt med Apollo, for at ønske et bestemt værelse. Vi kunne nemlig rigtig godt tænke os at bo samme sted, som sidst, på det værelse hvor vi blev forlovet. Krydser fingre for at vi er heldige. Ja og så mangler vi at trylle kufferten op af kælderen, veksle penge og måske burde jeg skrive en pakke liste.

Hjemme:
Jeg tænker at jeg også lige, skal ha gjort lidt rent i lejligheden, inden ferien. Der er bare ikke noget værre end at komme hjem, fra ferie og så ligner det hele noget der er løgn. Vi skal dog lige lidt tættere på ferien, før at det gir mening.

Shopping: 
Jeg mangler købe et par småting til ferien, skal ha fundet noget shampoo. Vi har kun kæmpe flasker herhjemme og de ville fylde hele kufferten. Jeg skal også ha købt en aftersun mere og måske lidt andre småting.

Tror ikke jeg kan finde på mere lige nu.
Sig lige til, hvis i synes jeg har glemt noget ikk'?
Skal i på ferie i år?

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

15 kommentarer:

 1. Lyder til du har styr på det hele. Jeg håber I får det værelse og jeg håber I får en dejlig tur <3

  Har du husket at søge om forhåndsgodkendelse via. din rejseforsikring?

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der burde være tjek på det meste, kan bare slet ikke vente nu.

   Forhåndsgodkendelse?? Jeg ringede til dem og fortalte hvornår vi skulle afsted osv..

   Knus <3

   Slet
  2. Er man kronisk syg, det gælder og psykisk, så skal man gennem selskaber, som Falck eller SOS international ogvsøge om forhåndsgodkendelse. Ellers kan du risikere at forsikringen ikke gælder. Det er der efterhånden en del dansker, som har oplevet det på egen krop. Det er simpelthen bare dem, der vurderer din sygdom og de kan bede om papirer for 3 måneder, osv. for at bedømme hvor meget din forsikring dækker.

   Du skal kontakte forsikringsselskabet og spørge hvor du skal henvende dig, for at få sådan en. Den er enkel at få og man får gerne svar, enten med det samme, eller indenfor et par dage <3

   Knus <3

   Slet
  3. Så vidt jeg kan se at der kun hvis man får medicin.. men jeg kan da lige prøve ringe til dem i morgen og tjekke.. Tak for info.. altså rart at være på den sikre side..

   Knus <3

   Slet
  4. Kunne faktisk tage sådan en test ved min forsikringsselskab.

   Slet
  5. Jeg kan også tage en test via min forsikring og det er altså noget nemmere :D
   Jeg tænkte også bare jeg ville sige det, da det ikke rigtig er noget man tænker over <3

   Kram <3

   Slet
  6. Jeg ved bare ikke om min kæreste kan tage en test også.. Han har psoriasis, men alt med forsikring osv står i mit navn..

   Knus <3

   Slet
 2. Det lyder som dejlige ferieforberedelser <3
  Det er dejligt, at du glæder dig så meget til ferien <3
  Kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også lidt hyggeligt, synes bare tiden går såå langsomt.. Ha Ha.
   Jeg er som et lille barn til juleaften.. Ha Ha.

   Knus <3

   Slet
 3. Det lyder til der er styr på det hele. Jeg håber I får det værelse i gerne vil have, så jeres tur bliver fyldt med en gode minder - både gamle, og dem I skal skabe nu <3

  Med hensyn til bikini, har du kigget hos Zizzi? Jeg overvejer om jeg skal have fat i en bikini til ferier, så jeg har kigget hos Zizzi og synes faktisk de har nogle pæne i mellem deres udvalg :-)

  Vi skal selv i feriecenter i Søjhøjlandet (mellem Silkeborg og Århus) i en uge. Det glæder vi os til, for vi har ikke været der før :-)

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror også jeg er ved at være mere end klar.. ha ha.. :D

   Jeg har godt set dem, men tror jeg skal ind i en af deres rigtig butikker for at man rigtig kan se hvordan de er. Jeg synes de bliver lidt sports bh agtig.. Men deres grønne synes jeg er rigtig fin.. Jeg har bestilt en bikini ve Ellos, hvis den ikke passer tager jeg nok ind i zizzi..

   Lyder da også mega hyggeligt.. Kan godt forstå i glæder jer..

   Knus <3

   Slet
  2. Jeg skal også kigge på dem i deres fysiske butik, inden jeg smider penge efter det. Så forstår dig godt.
   Jeg har ikke bidt mærke i, at de er sports-bh-agtige, men nu skal jeg nok se det næste gang jeg kigger ;-)

   Jeg håber den fra Ellos er god :-)

   Knus<3

   Slet
  3. De har også forskellige modeller, så der er noget for forskellig smag. Er bare spændt på at se dem irl og evt prøve hvordan de sidder.

   Knus <3

   Slet
 4. Lyder til, der er styr på det hele, ferielister er så hyggelige :D
  Jeg har lige været i Paris og i august står den på Göteborg og så London i september.

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja synes også jeg har husket det hele..

   Lyder virkelig også lækkert og fedt at i kommer så meget afsted... Ville ønske vi var bedre til det.. men det koster jo også det hele..

   Knus <3

   Slet