google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Fantastisk uge med hygge og Femina kvindeløb.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

24. maj 2019

Fantastisk uge med hygge og Femina kvindeløb.


Siden påske, har jeg virkelig været smadret og det har taget rigtig meget tid at finde mig selv igen. Synes bare dagene forsvinder og mit sind har flere gange, haft lyst til at gå i Zombie-mode. Jeg har passet min træning, men ellers bare forsøgt at komme så meget ned i gear, som muligt. Når jeg har det sådan, er det samtidig vigtig at jeg prøver holde fast i de ting, der gør mig glad også når det hele er hårdt og koster lidt ekstra på kræfterne.

Den her uge, har dog været helt fantastisk. Jeg har været en tur i Svendborg med Anne-Mette, hvor vi på trods af regnvejr, havde en virkelig skøn dag. Vi fik shoppet, spist lækker mad, snakket og grint. Hvad mere kan man forvente på en regnvåd tirsdag.

Jeg har også været med min Mor, en tur ude og hjælpe min Morfar lidt. Det er stadig sindssygt hårdt at min Mormor, ikke er her mere og jeg tænker på hende hver eneste dag. Hun har en helt særlig plads i mit hjerte.

I denne uge, har jeg også holdt fast i mit løbe program. Jeg har faktisk hele 2 gange, været ude og løbe i 25 minutter i træk.... helt uden at holde pause. Det er helt uvirkeligt for mig. Jeg bliver aldrig den store løber, men har lovet mig selv at gi det 12 uger og først derefter beslutte, hvad jeg videre stille op med det løb. Det jeg godt kan li ved at løbe, er at man bare gå ud af døren og så er man sådan set igang. Det er nemt og man bruger ikke en halv dag, på at køre frem og tilbage osv..

I går var jeg til Femina Kvindeløb med Rikke. Det er aller første gang jeg deltager, men nok ikke den
sidste. Rikke og jeg havde aftalt at gå 5 km, men vi gik faktisk også både derud og hjem, så jeg endte på ialt 18,5 km i går. Jeg elsker at gå og kan gå rigtig langt, men på selve 5 km turen i går, gik vi rask til og i dag, kan jeg godt mærke at min ene fod er lidt træt af mig. Jeg har sådan en dum nedsunket forfod..

Nu er det fredag, jeg har været til bootcamp og zumba og vi har heldigvis ikke store planer for weekenden. Skal ha lavet lidt praktisk herhjemme, løbet en tur og så ved jeg ikke helt, om vi tager forbi Havnekultur Festivallen i Odense. Der er også en del dejlige oplevelser i vente, i næste uge og jeg glææææder mig.


https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeanettekhenriksen/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

2 kommentarer:

 1. Det lyder virkelig som en skøn uge!
  Og hvor er det sejt, at du fik gået så meget ud over Femina Kvindeløb! <3

  Må denne uge blive lige så god :) <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Søde..

   Tak for din kommentar og yep, det var virkelig en dejlig uge.. Sådan synes jeg faktisk det generelt er lige for tiden, det er så dejligt..

   Ja det er blevet gået en del og i går gik vi også 12 km til ladywalk.. Så i dag er mine fusser virkelig trætte.. Havde ellers håbet at jeg kunne løbe en lille tur, men det må vente til mine fødder har det bedre..

   Håber også du får en dejlig uge.. Knus <3

   Slet