google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Hvem vil jeg gerne være???
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

12. maj 2012

Hvem vil jeg gerne være???

Som de fleste af dem jeg kender nok ved, har jeg været igennem nogle lange hårde år... Det har virkelig taget en masse kræfter, men når jeg kigger tilbage, ville jeg faktisk nok heller ikke ha undværet det, hvor sært det end lyder.. Jeg er blevet meget mere bevidst om, hvem jeg gerne vil være, som tiden er gået...

Jeg bruger Facebook rigtig meget og har gjort i en del år og en dag gik det faktisk op for mig, at den jeg var, ikke var den person jeg måske selv troede jeg var og heller ikke den jeg gerne ville være... En person på min venneliste skrev til mig, at hun ikke længere kunne være venner med mig på Facebook, fordi jeg altid var så negativ, i feks mine status opdateringer... Hun var bare træt af at høre på brok og negative ord....

Det kom lidt som en chok for mig, men var også den fedeste A-ha oplevelse jeg har haft... Det gik op for mig, at jeg var blevet et så deprimeret og negativt menneske at andre ikke kunne holde det ud... Og jeg havde ikke engang selv rigtig opdaget det... Fra den dag af, tog jeg det valg, at jeg ville ændre min meget negative måde at være på, til noget helt vildt fantastisk positivt.... Det er nok det bedste valg jeg har taget for mig selv....

Det sætter tit tanker igang, når jeg læser andres statusser eller snakker med andre... Tænker de mon over om de er den de gerne vil være... Udtrykker de sig som den de gerne vil, eller er de så blind som jeg engang har været?? Jeg har en stor kreds af bekendte, med mange forskellige psykiske lidelser og de er tit fanget i det og jeg ser tit hvor hårdt de har det, men hvordan mon de ser sig selv??? Tænker de over om de er den de vil være...?? ikke for andres skyld, men for deres egen..

Tænker du over om du er den du gerne vil være???

2 kommentarer:

 1. Tak for et godt indlæg. :)

  Jeg forstår hvad du mener. Nogen gange er dét, vi projekterer ud til andre, egentlig ikke sådan vi er. Vi bliver bare fanget af sindstilstanden vi er i og har svært ved at slippe ud af den igen.

  Men nogen gange har jeg oplevet at snakke - skrive - med en veninde om hvordan livet går lige nu og hvad der sker, for at blive opdateret mht hinanden. Der kan gå længe imellem vi snakkes.
  Her får jeg så at vide, at jeg da ikke kommer videre hvis jeg bliver ved med at se negativt på en bestemt situation.
  Får alle flosklerne smidt i hovedet med, at det bliver bedre med tiden - og hvis bare du prøver at se det fra en anden side, så er det slet ikke så slemt osv osv...
  Og det er jo fuldstændigt rigtigt.
  Men hvis man ikke engang må fortælle en veninde at man synes en bestemt situation i ens liv er noget lort, så er vi gået for langt i positivitets-tænkningen.
  Nogen gange ER tingene bare lort, og det har jeg brug for at sige, at det synes jeg.

  Når jeg så har fået stampet i gulvet som et lille barn, og sagt det også er pisse uretfærdigt, at det er mig det skal gå ud over. SÅ skal jeg nok komme videre og prøve at løse problemet. Jeg vil bare gerne have lov at mærke mig selv, og mine følelser først...

  Keep up the good work. Knus.

  SvarSlet
 2. Du har helt ret... Man skal kunne snakke om det og få det ud. Dengang kunne jeg bare ingen løsninger se, lige meget hvad folk sagde. Jeg troede ikke på jeg ville få et nogen lunde normalt liv igen. Jeg levede et dybt depresivt liv. Heldigvis fik jeg en aha oplevelse og valgte at jeg ikke ville leve livet negativt. Den beslutning ændrede mit liv rigtig meget.

  SvarSlet