google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Chokerende synes jeg.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

3. juni 2012

Chokerende synes jeg.

Jeg har nu haft min blog i et par uger og jeg synes det er fedt, at se hvor mange unge mennesker, der blogger, men det har også fået mig til at tænke en del over, hvordan de unges hverdag er i dag. Jeg er selv 27 år og føler mig stadig meget ung, men når jeg læser de unge blog's eller når jeg ser hvordan de unge lever, bliver jeg faktisk ret chokkeret og så føler jeg mig pludselig rigtig gammel.

Mange unge mennesker blogger om deres liv, men også om mode, trends, makeup og faktisk er der også en del unge, der (efter min mening) går alt for meget op i, hvad andre tænker. Største delen, virker meget glad for den måde at leve på, men for en som mig, som har haft en del modgang i mine unge år, synes jeg faktisk det er ret chokerende.

Er vi bare nået derude, hvor man ikke kan være sig selv? Hvis jeg i dag skulle tænke over, hvad andre tænker om mig, ville jeg skulle bruge, alle mine kræfter på det. Jeg ved at flere og flere unge får dårlig selvtillid eller føler, de ikke er god nok. Det synes jeg virkelig er rigtig ærgeligt.

En ting jeg har lært af min sygdom, er at vi alle er skabt som vi er og vi er alle dejlige, på hver vores måde. Den bedste måde man kan leve sit liv på, er at være positiv og prøve at leve med masser af selvtillid. Begge dele smitter rigtig meget af, på andre mennesker og gør bare livet meget lettere. Jeg siger ikke, man ikke skal gå op i hvordan man ser ud, men måske skulle man tænke, lidt mere over hvordan man gerne vil leve og hvilken person man gerne vil være. Ja eller hvor meget man vil finde sig i, fra andre mennesker..

Det der gør mig allermest glad, er når jeg ser unge mennesker, der skriver om hvor glade de er. Mennesker som hviler i sig selv og er stolt af den de er. Hvor det, at ha' en god dag med dem man holder af, betyder mere end noget andet i hele verden. Jeg ved godt at det aldrig, har været nemt at være ung. Hverken i dag eller for 100 år siden, men man vælger selv sit liv og hvem man gerne vil være. Desværre skal vi alle lære af vores fejl, men det gør os til dem vi er og før ellers siden, vil de fleste unge, få øjnene op for at livet måske er anderledes, end man først lige havde regnet med..

Jeg sender et Kæmpe Kram, ud til alle de unge mennesker, der i dag har det svært og som måske føler de ikke er gode nok eller som føler de hver eneste dag, skal kæmpe en stor kamp for at følge med. Vær glad for den du er og lev livet fuld ud, du får kun muligheden 1 gang.

Husk at i også kan følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker

4 kommentarer:

 1. Og som altid, når jeg læser om "normen" er det ikke overraskende at jeg falder uden for. Som ung (teenage, ved ikke helt hvad alder du her sætter på 'ung') brugte jeg ikke voldsomt mange kræfter på at vurdere hvad andre syntes om mig - selvom det var mere end da jeg var barn. Jeg sørgede bare for at omgive mig med mennesker, der kunne acceptere mig som den mærkelige person jeg var.
  Det har dog ændret sig i overgangen mellem teen-og-vokesn (som jeg dog stadig ligger i), da en meget syg hjertepatient fik mine øjne op. Det er vist noget med at man ikke har så meget overskud til at være overbærende, og får tendens til at være urimelig. I hvert fald oplevede jeg pludseligt at mange af mine vaner og udtryk, som normalt ikke er andet end noget jeg plejer gøre, pludselig fik en helt anden mening, som fik personen til at bilde sig ind at jeg nærede dybt had og afsky til denne. Det fik mig til at indse, at selvom jeg er ligeglad med hvordan andre ser på mig, er der også et apsekt som hedder, hvordan andre tror jeg ser dem. Så i dag tænker jeg mere over hvordan folk ser mig (som i, tror de ser, hvordan jeg ser dem) end før.

  Et interessant og tankevækkende indlæg.

  SvarSlet
 2. Tit og ofte oplever folk et eller andet som gør at de vågner og ser at der er mere i livet en de nye smarte sko og den hotteste fritz.. og jeg siger heller ikke at alle lever på den måde, men jeg er bare chokket over hvor mange unge der har mere travlt med mode og at være smart en at være den person de gerne vil være...

  Glad for at du kunne li indlægget..

  Hilsen Jeanette

  SvarSlet
 3. Kunne sige nøjagtigt det samme. Er dog nok efterhånden kommet derhen hvor jeg er en gammel ged.
  Jeg er dog vokset op og har scoret mig nogle underlige vaner.
  Eftersom jeg er stolt af at være Nørd, med stort N. Gider folk egentlig ikke høre på hvad jeg siger. Ergo, hvis jeg har brugt for at kommunikere noget, træder 5 sekunders regelen ikraft... Du har 5 sekunder fra du åbner munden til folk holder op med at høre efter.
  Det giver et nyt problem: Ting er ikke altid lige så enkle...
  Prøv lige at ridse effekten af skattereformen på Google Chrome på 5 sekunder..
  For jer som har set "Starship Troppers" kan man bruge teknikker som "would you like to know more". Men igen det giver dig 30 sekunder til at fange interessen for noget super kedeligt.

  Lilla... Folk der ikke kender mig godt nok har ingen anelse om dette koncept.
  Grundlæggende drejer det som bare om at jeg snakker sortsnak for modtageren der ikke ved hvad der foregår inde i mit hoved.

  Og der rammer bloggen her netop sømmet lige i øjet. Jeg er rent faktisk nødt til at gøre en aktiv indsats for hele tiden at tilpasse mig hvad mine omgivelser mener er rimeligt. F.eks. må man ikke have short på i sne vejr, at der kunne være en grund til det er lige meget.

  Få mennesker gider at være social med mig, og jeg gider at være social med færre (de interessere mig ikke). Det gør min hverdag meget ensom, tilgengæld er der gerne tryk på når jeg rent faktisk er social. Og det handler nok mest om kvalitet frem for kvantitet.

  Buttom line og nu meget mere end 30 sekunder senere og en halv milliard missing points: Få nu bare styr på det, og tro på det. Uden troen på dig selv ødelægger du dig selv. Just DO it!

  SvarSlet
  Svar
  1. Maxx dejlig kommentar. Ja du er lilla, men det er tit også mega sjovt, selv om det ikke er alt jeg altid forstår.. ha ha... og ved godt nok har svære ved at tilpasse sig end andre, men du prøver stadig at være dig selv og feks være stolt af at du er en nørd... så fuck om du går i shorts i sne vejr.. Det er ved at være mode at være sær.

   Slet