google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: 24 Hours Read-A-Thon - Opdateres. (2016)
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

22. oktober 2016

24 Hours Read-A-Thon - Opdateres. (2016)

Dette er min tredje chance for at deltage i en 24 timers bog-maraton, men vi starter lige ud med en 60 års fødselsdagen. Jeg har igen ide om, hvad tid jeg er hjemme igen, men når jeg er, så hopper jeg med på vognen. Når jeg kommer hjem skal jeg nok lige opdatere dette indlæg igen og så er planen at opdatere det løbende i løbet af de 24 timer.

Kl: 10.00: Køre til 60 års Fødselsdag.

Kl: 16.45: Vi er nu hjemme igen, efter en hyggelig 60 års fødselsdag og jeg vil hoppe med på Readathon- vognen. Jeg er i forvejen igang med bogen: I et med dig, så den vil jeg se, om jeg kan få læst færdig. Vil gerne indrømme at den fødselsdag tog mange kræfter, så er ret træt, men jeg prøver alligevel. Håber alle i andre er kommet godt fra start og får læst en masse.


Kl: 19.28: Jeg har lige holdt en lille hurtig pause, for at finde et glas cola og spise nogle pølsehorn. Mums. Det var nemt og smager jo samtidig rigtig godt. Jeg har ialt læst 50 sider nu, så det er ikke så meget, men jeg hygger mig. Var bange for om jeg ville falde i søvn, men det går faktisk overraskende godt. Det værste er lige nu at nabo'en har sine børnebørn på besøg og de hopper vildt rundt. Selv med ørepropper i, kan jeg høre dem og det er lidt distraherende. Nå, men jeg overlever det nok. Fik også lige luret internettet lidt af og nu skal jeg tilbage til bogen.

Kl: 22.06: Jeg havde lige brug for en lille pause, fik hentet mere cola, luftet ud og nu en tur forbi internettet. Jeg har slet ikke nået at læse andre deltageres indlæg endnu, så jeg tror lige jeg bruger en halv times tid med det, inden jeg læser videre.

Kl: 22.45: Så har jeg været lidt rundt og kigge på de sociale medier og nu vil jeg tilbage til bogen. Vil gerne indrømme at trætheden nærmer sig.

Kl: 00.21: 5 minutter efter sidste opdatering, ringede min veninde, som synes det er besværligt, når livet bare ind imellem, er lidt for nemt. Det er da også pisse provokerende, når man er van til det modsatte. Vi snakkede i 1 time og 15 minutter og det var faktisk pisse sjovt, så nu er jeg klar til at læse lidt mere.

Kl: 02.08: Okay, jeg gir op for i dag, er simpelthen så træt nu og har læst den samme linje, 4 gange i træk. Glæder mig virkelig til en god nats søvn og så læser jeg bogen færdig i morgen. Jeg har ialt læst 156 sider i dag. Det synes jeg er okay, når jeg faktisk slet ikke regnede med at kunne deltage. Godnat og sov godt.

Kl: 09.28: Har fået 6 timers dejlig søvn, men det er sgu for lidt, er godt nok træt. Nu vil jeg prøve læse lidt igen og så må jeg se, om jeg kan holde mig vågen.

Kl: 11.58: Nåede kun at læse 6 sider siden sidste opdatering, så faldt jeg i søvn og har åbenbart sovet ca 1½ times tid. Nu føler jeg mig klar til at læse de sidste 2 timer.. Jeg har også lige lunet et par pølsehorn og fundet noget koldt at drikke frem. Sætter slutspurten ind. :D

Kl: 14.45: Så lykkedes det mig at læse bogen helt færdig og det betyder at det ialt blev til 267 sider, under dette års Readathon. Taget alt i betragtning, synes jeg faktisk det er okay. Havde ikke tilmeldt mig og var ret træt, men det har nu været pisse hyggeligt alligevel. :D

Marie gjorde mig opmærksom på at DeweysReadathon havde delt mit ene billede her tidligere.. Det er lidt hyggeligt.

Håber alle som har været med, har haft 24 dejlige timer og at i ikke er alt for smadret i dag. Jeg vil nu hoppe i et dejligt bad og så står den bare på afslapning og hygge med kæresten. Dejlig Søndag til jer alle sammen.

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeakh/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

16 kommentarer:

 1. Ih, hvor hyggeligt! :) Glædeligt readathon til dig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er så hyggeligt at være med også selv om jeg ikke lige nåede det fra starten. Håber bare jeg kan få læst lidt.. Sådan en 60 års fødselsdag koster kræfter.. ha ha..

   Glædelig readathon til dig også..

   Knus <3

   Slet
 2. Rigtig god læselyst, smukke! Jeg glæder mig til at følge med hos dig :D
  Jeg er også ret træt efter arbejde, så vi må lige hive hinanden i ørerne senere, hvis det er ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige måde smukke, håber også jeg senere får lidt tid til at kigge forbi alle i andre.. men først skal jeg lige ha læst lidt mere.. Jeg går nok tidlig kold i dag, men så kan jeg læse lidt mere i morgen tidlig.

   Knus <3

   Slet
  2. Jeg håber at du sover dejligt <3

   Slet
  3. Jeg har sovet 6 timer og er bare helt vildt smadret..
   Må se om jeg kan læse lidt igen.

   Knus <3

   Slet
  4. Tak for et hyggeligt læsedøgn <3

   Slet
  5. Selv tak smukke... <3

   Håber snart vi ses, føler det er 1000 år siden.. ha ha

   Slet
 3. Det lyder bare Så hyggeligt altså :-)

  SvarSlet
 4. Glædelig readathon! :) Det ser simpelthen så hyggeligt ud med levende lys, cola og bøger. Jeg er fan! Men naboen burde altså tage mere hensyn til dit læsedøgn. Dewey's Readathon er jo på det nærmeste lidt hellig! Har du planer om at blive ved hele natten, eller tror du, du er for træt?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og i lige måde.
   Hygge skal der til, når der er Readathon og masser af det :D

   Jeg er lidt sensitiv, så der skal virkelig ikke meget larm til at hyle mig ud af den. Har ikke været læser så længe og øver mig stadig i at holde fokus..

   Jeg regner med at holde så længe ud, som jeg kan. Det bliver nok ikke hele natten, da jeg er super træt, men hygger mig så længe det vare og der er jo også tid i morgen..

   Knus <3

   Slet
 5. Håber du sovet godt og nu er klar til at læse videre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har sovet 6 dejlige timer og er godt nok træt, men jeg vil prøve læse lidt, ved ikke om jeg kan når jeg er så smadret..

   Håber også du har sovet godt og er godt igang igen..

   Knus <3

   Slet
 6. Hvor ser det hyggeligt ud :D Dejligt at du havde et godt læse døgn selv om du startede ud med en fødselsdag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også hyggeligt og jeg synes alligevel jeg fik læst okay, selv om jeg var ret træt efter fødselsdagen..

   Knus <3

   Slet