google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Førtidspensionister på vandcykel.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

28. juni 2012

Førtidspensionister på vandcykel.

Har rigtig længe gerne ville prøve en tur på Odense Å, i en vandcykel, men har ikke rigtig kunne finde en dag, hvor det lige passede og hvor nogen ville med. Egentlig ville jeg gerne ha haft kæresten med, men da man kun kan leje dem imellem 10-17, så er han tit på job.

Vågnede kl 10.00 i dag og tænke, sikke et lækkert vejr, det går ikke at blive inde og spille computer igen. Tjekkede hvem der var online på Facebook og der sad Henriette lige, så vi lavede en aftale om at hun skulle komme over, og så skulle vi til Odense og cykle på vandet og spise frokost i det gode vejr..

Henriette er min pap søster og er også førtidspensionist. Hun kom kom forbi og så kørte vi mod Odense i det gode vejr. Trillede forbi Submarine og fik købte nogle sandwich's. Fandt ind til Munke Mose og heldigvis var der masser af sol og vandcykler.

2 førtidspensionister sprang i cyklen, selv om det nok ikke har set helt elegant ude Ha Ha. Afsted kom vi og kan kun råde alle til at prøve det. Det er virkelig en smuk tur. Vi fik 1 time for 80 kr og det var virkelig alle pengene værd. Skal helst sikkert snart prøves igen. At sidde der i solen på vandet giver virkelig sund og positiv energi til hele kroppen. Man fyldes med glæde og velvære.

 
Da vi var færdige, gik vi op i bilen og fandt kølertasken frem og et tæppe. Fandt et sted på græsset i Munke mose, hvor vi kunne nyde solen, den medbragte sandwich, en sodavand og en smøg. Fik hygget, snakket og for en tid glemte jeg alle spekulationer. That's Life.

Tak Henriette for en skøn dag. Det var mega hyggeligt og vi må helst sikkert gøre det igen en anden dag. Glæder mig allerede. :)


Husk at i også kan følge min blogs Facebook side. Klik på linket og derinde kan du klikke -synes godt om-. Ville gøre mig rigtig glad.. :)  https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker

4 kommentarer:

 1. Ej altså, hvor er det dog bare hyggeligt! :D

  SvarSlet
 2. Ja det var det virkelig.. Kan godt anbefales... :)

  SvarSlet
 3. Vi var i Odense zoo igår sejlede i der forbi? :-) der var nemlig nogle ude og sejle i vand cykler det så så hyggeligt ud..,

  SvarSlet
 4. Vi nåede ikke helt ud forbi zoo, men der var mange andre ude og cykle... det er virkelig en smuk tur.. I skulle prøve det en dag. :)

  SvarSlet