google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: 24 Hour Readathon 2017 *Opdateres*
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

21. oktober 2017

24 Hour Readathon 2017 *Opdateres*


Så er det lige før det sker og jeg glæder mig. Det er så hyggeligt med Readathon og nu er dagen endelig kommet. Dette indlæg vil jeg opdatere undervejs, så hvis i har lyst, så kan i følge med her.

Jeg vågnede kl 8 i dag og følte mig egentlig rimelig frisk. Tog derfor ind i fitness centeret og fik trænet i 65 minutter. Så hurtig hjem i bad, spise et par bagels med kæresten og så fik jeg en lur på næsten 2 timer. Det er en ret perfekt start for mig, når man tænker på at jeg kun plejer kunne læse de første 30 minutter, så falder jeg i søvn. Denne gang har jeg sovet på forskud. Ha Ha..

Kl:13.58: Så er vi igang og jeg glæder mig sådan til at læse en masse igen. Har stort set ikke fået læst noget, siden sommerferien. Jeg har rystet puderne godt og ligger nu meget mageligt på sofaen med min sofa-dyne. Har tændt lys og fundet et glas kold Cola. Sæt igang.

 
Kl: 16.40: Jeg holder min første rigtige pause. Tænkte at det var tid til en lille selfie og noget frisk luft. Har siddet 5 minutter på altanen, imens alle døre og vinduer i lejligheden er åbne. Jeg har læst ca 100 sider og nu vil jeg lige lure et par blogs, inden jeg skal tilbage til bogen.

 
Kl: 18.55: Søren er ikke helt på toppen i dag, så vi blev enige om at vi bare bestilte mad fra det lokale Pizzaria. Sådan gik det faktisk også sidste gang, der var Readathon. Fik en kebabmix og er nu godt mæt. Så nu skal jeg tilbage til bogen. Bogen jeg er igang med, startede jeg på i Sommerferien, men nu mangler jeg kun et kapitel eller to. Det er en skøn bog og glæder mig allerede til to'eren. :P

Kl: 23.05: Jeg blev færdig med "Love is War - 1",  sådan ca ved 20 tiden og da den slutter ret brat, skyndt jeg mig igang med 2'erne. Den har jeg nu læst 110 sider i og det går bare derud, men trængte til en pause. Tror lige jeg skal ha lidt frisk luft ind igen og måske finde noget mere at drikke. Jeg har ikke rigtig rørt nogen snacks endnu, for er stadig mæt fra aftensmaden. Skal måske også lige lure et par blogs, inden jeg sætter slut-spurten ind. Regner med at jeg kravler i seng ved 1 tiden, men nu må vi se.


Kl: 01.16: Jeg har nu fået læst 140 sider i bog 2 og nu vil mine øjne ikke rigtig være med mere. Jeg er blevet alt for træt og må hellere overgi mig og kravle ind i seng. Håber på en god nats søvn, så jeg er frisk i morgen til at fortsætte. Godnat derude. <3

Kl: 11.00: Vågnede ved 8 tiden i morges og åbnede næsten bogen med det samme. Har ligget i sengen indtil nu og tror det er blev til ca 70 sider, siden jeg vågnede. Nu er det tid til lidt morgenmad, inden jeg sætter slutspurten ind. Håber at jeg kan holde mig vågen.


Kl:14.30: Så kom jeg/vi i mål. 24 timers læsning, eller ikke helt, men synes det er gået ret godt denne gang. Jeg har fået læst 453 sider ialt og det allervigtigste er at jeg faktisk har hygget mig helt vildt. Jeg har ikke spist 1/4 af alle mine snacks, men pyt. Har alligevel slet ikke godt af det. Synes tiden er fløjet afsted og det er næsten trist af det allerede er slut. Kan dog også mærke at mine øjne er super træt. Tror det kræver mange års træning, før mit fokus bliver helt godt. For bare et par år tilbage kunne jeg slet ikke læse, så at jeg kan være med i Readathon er helt fantastisk. (Jeg kan faktisk læse igen). Tak for et hyggeligt readathon og fordi i kiggede forbi. :D

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

43 kommentarer:

 1. Dejligt, at du fik den perfekte start på readathonet <3

  Jeg glæder mig til at læse med herinde <3 God læselyst <3 Kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det kunne faktisk ikke ha været en bedre start, føler mig bare lidt træt i dag.. Måske det er det grå efterårsvejr.. Håber lidt aftensmad hjælper. :D

   Knus <3

   Slet
  2. Håber din lækre kebabmiks hjalp på trætheden <3

   Jeg har først spist nu her, og lige nu slapper jeg bare af med at kigge rundt i blogland <3 Kram <3

   Slet
  3. Sådan Jeanette - du fik da læst en masse <3

   Jeg håber, du sover godt nu <3 Kram <3

   Slet
  4. Jeg synes det er gået ret godt og har hygget mig..

   Har sovet dejligt i nat og fik en god afslutning..

   Håber også du har haft en dejlig søndag indtil nu..

   Knus <3

   Slet
  5. Dejligt med en god afslutning <3

   Jeg var for træt til at læse til sidst, men jeg hyggede mig meget med blogs og Facebook <3

   Nu er jeg helt vildt træt, så jeg skal tidligt i seng i dag :-D Kram <3

   Slet
  6. Jeg er generelt overrasket over hvor godt det faktisk gik denne gang. Normalt skal jeg både ha en lur lørdag og søndag, foruden min natte søvn. Jeg er godt nok træt nu og skal vidst bare tidlig i seng, men det har været det værd.

   Jeg vil rigtig gerne læse min bog færdig, men min øjne kan vidst ikke læse mere i dag.. så tror bare jeg skal hygge mig med noget tv og måske lidt at de snacks jeg aldrig nåede i går.. Ha Ha..

   Håber du får en skøn start på den nye uge.. Knus <3

   Slet
 2. Skønt med sådan en god start!

  Jeg holder min første pause - jeg synes virkelig at Calendar Girl er intens, så har lige brug for en pause, for at få styr på følelserne. :-)

  Håber du er vågen endnu, så det har været en stor hjælp at sove forskud ;-)

  Knus<3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var virkelig dejlig med træning og en lur. Synes bare stadig jeg er lidt træt i dag. Håber lidt aftensmad hjælper..

   Dejligt at du også er glad for bøgerne, de er så gode. :D

   Knus <3

   Slet
  2. Selv tak for et super hyggeligt readathon. Det er sejt gået, du har fået læst de sider. Og at tiden er fløjet afsted, er virkelig et udtryk for at du har hygget dig. Tiden er også bare fløjet afsted her :-)

   Fortsat god søndag.

   Knus<3

   Slet
  3. Jeg har været så glad for den ro, man bliver ramt af.. Det var lige hvad jeg trængte til.. Men er godt nok også træt. :D

   Rigtig god søndag til dig søde.. Knus <3

   Slet
 3. Lyder som om forberedelserne har været optimale👍🏻
  Go’ fornøjelse med Readathon📖🍫

  Kh
  Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror faktisk ikke det kunne ha været mere optimalt.
   Har haft en perfekte start, selv om jeg stadig er lidt træt..

   Knus <3

   Slet
 4. Det ser ud til, at der er helt godt vejr der hvor du er! Her i KBH har det været gråt hele dagen, men jeg klager ikke. Så er der ikke nogen dårlig samvittighed over at sidde inden døre hele dagen ;) God læselyst.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg bor på Nordfyn og det har faktisk også været ret gråt her, det meste fa dagen. Synes dog stadig vejret er dejlig mildt. Min nye kamera er ret god til at tage billeder, selv om det er lidt gråt.. ha ha. :D

   Rigtig god læselyst til dig også

   Knus <3

   Slet
 5. Så skønt at du fik trænet i morges og fik brugt lidt energi :-)
  Fine bøger, som du har valgt. Håber at de er gode!
  God læselyst til dig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en skøn start på dagen, men er godt nok også lidt træt i dag.

   Rigtig god læselyst til dig også.. Knus <3

   Slet
  2. Kan jeg godt forstå :0)
   Hmm, en lækker aftensmad du har fået - og sund :0)
   Fedt, at "Love is War - 1" var fængende, og at du så har toeren lige ved hånden.
   Mange tak, og kram til dig <3

   Slet
  3. Ikke specielt sund, men det er okay..

   Bøgerne er super spændende og glæder mig helt vildt til at få alle detaljerne i resten af 2'eren.

   God Søndag.. <3

   Slet
 6. Hvor ser det hyggeligt ud på altanen :) Og overskudsagtigt med træning :) Håber du får et dejligt readathon, jeg glæder mig til at følge det

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er i hvert fald skønt at kunne gå ud på altanen engang imellem og få lidt frisk luft. Det er næsten ikke til at undvære under Readathon.

   Måske var det træning lidt over overskudsagtigt, for synes godt nok jeg er træt i dag.. også selv om jeg fik en lur tidligere..

   Mange tak og håber også du får et hyggeligt læsedøgn..

   Knus <3

   Slet
 7. Hvor hyggeligt med lidt frisk luft.

  Ha' et dejligt læsedøgn

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg fungere slet ikke, hvis jeg ikke lige får lidt frisk luft ind engang imellem under readathon..

   Håber også du har et skønt læsedøgn.. Det er såå hyggeligt. <3

   Slet
 8. Hov, jeg opdagede lige dit indlæg. Skal klart følge med her :-)

  Jeg plejer ofte at starte dagen med træning op til en read-a-thon. I dag blev det til en gåtur på et par timer, og så krydrer jeg det med nogle armbøjninger senere :-)

  God fornøjelse med læsningen!


  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød og velkommen til :D

   Det er skønt at starte med træning og en lur, men kan godt mærke at jeg er lidt træt i dag. Men det er jo altid hyggeligt at være med..

   Rigtig god læselyst til dig. Knus <3

   Slet
  2. God idé med lidt frisk luft. Jeg kryber snart ned under dynen og fortsætter læsningen der, indtil jeg ikke kan holde øjnene åbne længere :-)

   Fortsat god læsning!

   Slet
  3. Jeg prøver lige at læse en times tid mere, så er jeg nok også nød til at kravle ind i seng.. Håber du får en god nat..

   God læselyst til dig.. Knus <3

   Slet
  4. Jeg stod tidligt op og har haft en kat liggende på benene hele formiddagen, mens jeg læste. Trænger så meget til blodomløb i benene nu :D

   Håber du får en god slutspurt :-)


   Mvh.
   Den lille Bogblog

   Slet
  5. Ha Ha, håber du har fået lidt blogomløb tilbage i dine ben. :D

   Jeg havde en dejlig slutspurt, synes bare tiden er gået for hurtig.

   Knus <3

   Slet
 9. Pauser er altid en god idé. Burde få mig noget frisk luft. Er simpelthen så dårlig til at holde pauser når jeg læser :o

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Pauser og frisk luft skal der til. Jeg fungere slet ikke uden.. :D

   Håber det går godt hos dig.. Knus <3

   Slet
  2. Jeg har kastet håndklædet i ringen. Jeg har simpelthen fået den styggeste hovedpine.

   Jeg håber du får læst endnu mere. Håber du har nydt dette readathon :D

   Knus <3

   Slet
  3. Det er ikke meget ved, hvis man er ram at hovedpine.
   Håber snart du får det bedre..

   Jeg har haft en dejlig slutspurgt og har virkelig hygget mig..

   Knus <3

   Slet
 10. Mad fra det lokale pizzaria er jo også helt oplagt på sådan en dag. :D
  Jeg håber, at du læser noget godt og at du hygger dig. <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Planen var noget lidt sundere, men da kæresten ikke er på toppen er det fair nok med lidt fra den lokal. Det smagte jo godt.. Ha Ha..

   Jeg er igang med Love is war 2 og synes faktisk den tegner ret godt.

   Håber også at du har et hyggeligt læse døgn..

   Knus <3

   Slet
  2. Det er også det vigtigste. :P

   Hvor dejligt - de lyder altså også virkelig spændende! :-)

   Slet
  3. Det er faktisk nogle ret spændende bøger..
   Skulle lige vende mig til at de håber lidt i tid, men synes egentlig ikke det gør noget..

   Knus <3

   Slet
 11. Rigtig god læselyst i de sidste par timer :)

  SvarSlet
 12. Det lyder som om at du har haft en rigtig hyggeligt læsedøgn, med nogle gode bøger. Jeg har selv lige læst dem, og sådan som den første afsluttede er jeg også ret glad for at jeg havde 2'eren i reolen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak søde, det har været hyggeligt og dejlig afslappende. :D

   Ja de to bøger hænger såå meget sammen.. Mangler omkring 100 sider i 2'eren og den er super spændende.. Havde svært ved at ligge den væk, men mine øjne er trætte..

   Rigtig dejlig søndag.. Knus <3

   Slet
 13. Sjovt at følge dit Readathon døgn på sidelinjen. Ha’ en go’ uge, knus Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at du har nydt det..

   Håber også du får en dejlig uge..

   Knus <3

   Slet