google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Jeg kan faktisk læse igen.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

28. marts 2015

Jeg kan faktisk læse igen.

Jeg har været forbi bibliotek igen i dag og denne gang lykkedes det mig sørme også at få bøger med hjem. Vildt ikk?? ha ha

Jeg er seriøst stolt af mig selv. Havde virkelig ikke regnet med at jeg skulle komme til at læse igen. Jeg her i mange år undgået det, fordi mine øjne ikke har kunne holde fokus. 3 linjer og jeg havde totalt glemt, hvad jeg læste og måtte starte forfra. Men nu kan jeg læse igen og det er faktisk rart. Jeg aner ikke om det er fordi jeg har det bedre og har lettere ved at finde ro, eller om det faktisk er min behandling som virker. Jeg synes i hvert fald at træningen med mine øje, har en eller anden form for positiv virkning.

Jeg er i dag blevet færdig med min første bog i lang tid (Sophie Kinsella - Hvem er jeg). Ja og så skulle jeg jo igang med en ny. Jeg valgt at gå igang med en, som jeg faktisk har læst før. Den første rigtige bog jeg fik, fik jeg af min mor, da jeg rejse til Holland og skulle bo som Au Pair. Den hedder: Hvor hjertet er. Jeg læste den ret hurtig dengang og den fik mig til at få lysten til at læse. Udover bøgerne fra folkeskolen, var det den første rigtige bog jeg ejede og læste. Desværre skete der det at jeg kom til at låne den ud til en, som lånte den videre og pludselig glemte de hvor den var. Jeg har i mange år, tænkte at jeg skulle læse den bo igen. hvis muligheden bød sig. Ja og nu efter ca 15 år, har jeg lånt den på biblioteket og har læst de første 86 sider.

Man kan ikke rigtig gi sig i kast med bøgerne, uden et bogmærke og hvad gør man så, man må jo lave et selv. Jeg hækler virkelig ikke meget for tiden, håndledet vil simpelthen ikke være med til det. Skal heldigvis ha det undersøgt om 14 dages tid på sygehuset og er såå spændt på resultatet.

Nå, men jeg kunne lige klare 3 hurtige rækker og det er jo bedre end ingenting. Det er simpelt og praktisk..

Klokken er næsten to og jeg har lige taget et rugbrød ud af ovnen, hele lejligheden dufter af rugbrød og jeg skal jo tage mig sammen og gå i seng. Har faktisk også fået bagt knækbrød i dag, det har jeg ikke rigtig haft overskud til i et par uger nu. Søren har også bagt en kage, som vi skal ha med i morgen. Vi skal nemlig ud og deltage i et event, men den historie får i lige i morgen.

Nu vil jeg slukke, lukke og smide min gamle stive krop ind i seng. Jeg fik ikke engang fortalt jer om min tur ved kiropraktoren. Der skete nu heller ikke så meget, han tjekkede mine øjne, knækkede min ryg og rev i mit håndled. Han mindede mig også om at efter alt det her sygdom, må jeg igang med mere bevægelse igen. Jeg har lovet ham at jeg så småt er igang igen. Vi har faktisk cyklet 5 km og gået 8,4 km i dag.. Ej sshhhh.. sengen.. Nat Nat..  Ole Lukøje kom an!

6 kommentarer:

 1. "Hvor hjertet er" har jeg også læst - det er en sød bog :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er rigtig sød og efter såå mange år, kan jeg ikke huske ret meget af den, så hyggeligt at læse den igen.

   Knus <3

   Slet
 2. Dejligt du er kommet i gang med læsningen igen. Der er så mange oplevelser gemt i dem. Jeg elsker at læse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan i hvert fald mærke at det giver mig noget ro og det får mig også til at sætte computeren lidt væk. Ud over det er det jo rigtig god træning for mine øjne og min hjerne.. mange gode ting..

   Jeg mangler nok stadig at finde ud af hvilken skal læser jeg er og hvilke bøger jeg er mest til, men mon ikke det kommer med tiden. :D

   Knus <3

   Slet
 3. Læsning er en fantastisk måde at lukke verdenen ude på - en mulighed for at dykke ned i en anden verden/virkelighed. Dejligt for dig at du er begyndt at læse igen - håber selv det samme snart sker for mig.
  Knus fra den tidligere bogorm

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er sikker på det nok skal komme til igen når du er klar til det.
   Vi har jo alle gode og dårlige perioder.. :D

   Knus <3

   Slet