google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: 24 Hour Read-A-Thon 2018 *Opdateres*
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

20. oktober 2018

24 Hour Read-A-Thon 2018 *Opdateres*

(Reklame - Bøgerne er modtaget til anmeldelse)
Så nærmer vi os og jeg er så småt ved at blive klar til Readathon. Dette indlæg, vil jeg forsøge opdatere undervejs, så hvis i skulle ha lyst til at følge med, i mit læse døgn, så er det her det sker.

I går eftermiddags, fik jeg handlet lidt snacks, det blev til lidt cola, chips, æbler, stay strong skyr, slik, chokolade og frosne pølsehorn, lige til at kaste i ovnen. Jeg bagte også nogle gode boller og midt i alle forberedelserne, snakkede jeg med min dejlige veninde Heidi. Hun spurgte pludselig, om jeg havde lyst til at hun kom til Fyn og var med til Readathon. Jeg har aldrig prøvet at læse, sammen med andre før, men jeg var slet ikke i tvivl, selvfølgelig ville jeg gerne ha hende med. Så hun kommer med toget, lige inden det hele går løs.

Mit mål for dette Readathon, var at jeg gerne ville læse en hel masse, men mit mål er nu ændret lidt. Det nye mål, handler om at få et super godt Readathon, i helt fantastisk selskab, hvor vi bare kan "være". Vi plejer snakke ret meget, men jeg ved vi også er gode til at være stille sammen, noget jeg ellers ikke er særlig god til, i andres selskab, men med Heidi føles det trygt. Glæder mig bare til hun kommer og vi skal læse.


Klokken: 14:38:
Heidi er hentet og hun havde vilde cravings, efter MacDonalds, så vi tog den nærmeste Drive-In. Faktisk en super god ide, men vores tidsplan er også blevet rykket lidt. Vi har spist vores mad og nu er dynerne fundet frem og vi er klar til at gå i gang med at læse.. Jeg mangler lige 40 sider i *Vi som elskede*, så dem starter jeg lige med og så vil jeg læse *Under stjernerne* . Heidi vil læse *Kastanjemanden*. Håber i alle sammen får et dejligt læsedøgn. :DKlokken: 00:47:
Tiden flyver og vi hygger os helt vildt. Jeg har ikke fået læst så meget, men synes virkelig, jeg denne gang, har haft svært ved at holde fokus. Det er ikke fordi jeg har besøg, men mine øjne flakker. Humøret er dog helt perfekt. Søren hentede pizza til os tidligere og vi har holdt nogle små pauser undervejs. Jeg fik læst bogen *Vi som elskede* færdig, ved 16 tiden, i eftermiddag og den kan virkelig anbefales. Det er en super sød og meget spændende kærligheds roman. Den får 5 stjerner herfra.


Bagefter gik jeg igang med *Under Stjernerne* og der er jeg netop, rundet side 100. Jeg synes at den var lidt længe om at komme rigtig igang, men nu er jeg fanget. Det er dog gået op for mig undervejs at den kun er del 1, i en ny trilogi, så jeg tænker at den måske stopper, lige som det hele bliver spændende. Jeg vil lige prøve om jeg kan læse en times tid mere, har lige haft en træthedskrise, men måske har det hjulpet lidt, lige at opdatere dette indlæg.


Klokken: 17:04:
Det er nu søndag eftermiddag og det er ikke meget, jeg har fået opdateret herinde. Det har været et super hyggelig Readathon, men tiden er bare fløjet fra mig og jeg har haft utrolig svært, ved at holde fokus. Det har dog været mega hyggeligt at ha besøg at min elskede veninde Heidi. Hun har sovet og spillet mere på sin mobil, end hun har fået læst, men pyt med det. Vi har begge fundet ro og haft et dejligt døgn. Jeg har læst under 200 sider og det er vidst det mindste, jeg nogen sinde har læst til et Readathon,

Vi kørte Heidi til Odense ved 14 tiden i dag, til et Gomore lift, så hun kunne komme hjem. Derefter gik vi en lille tur, ind igennem Odense, for lige at få lidt frisk luft. Nu er vi hjemme, jeg har været i bad og resten af dagen, står på afslapning og kæreste hygge. Håber i alle sammen, har haft en skøn weekend og får en lækker start, på den nye uge.

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

16 kommentarer:

 1. Rigtig god læselyst til jer - det er simpelthen fantastisk, at have en god læsebuddy på sådan et læsedøgn! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, det var mega hyggeligt, men jeg fik ikke læst så meget.. Ikke fordi jeg havde besøg, men mine øjne ville ikke rigtig holde fokus denne gang. Men pyt med det, vi hyggede os og det er altid det vigtigste. :D

   Knus <3

   Slet
 2. Dejligt at I er to. I må begge have god læselyst :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak i lige måde, vi hyggede os helt vildt. :D

   Slet
 3. Hvor er det dejligt, at din veninde sådan kom og er med Jeg håber sådan, at I får et rigtig godt readathon <3
  Det grænser til tortur, at du sådan smider et foto af McD mad - jeg ELSER McD mad, men det er flere år siden, jeg sidst fik det :-D
  Kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var mega hyggeligt og det har været et dejligt readathon, selv om jeg ikke fik læst så meget..

   Sorry med det der MacD mad, det er faktisk Heidis skyld.. Hvordan kan det være du ikke har fået det så længe?

   Knus <3

   Slet
 4. Tak og i lige måde. Ikke ringe med sådan en omgang McD. Her har jeg heldigvis lidt rester fra aftensmaden forleden dag, som jeg bare lige skal varme, så her står den også på nem mad :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det er ikke tosset, men det var nu bare helt spontant.. Og senere fik vi pizza så min krop var pænt træt af mig i nat inden jeg skulle i seng.. Nu skal jeg tilbage til de sundere vaner igen. :D

   Slet
 5. Rigtig godt læsedøgn! Jeg ser frem til at høre hvad du siger om 'Under stjernerne' :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, jeg fik desværre ikke læst "Under Stjernerne" færdigt. Kunne bare slet ikke holde fokus denne gang. Men jeg tror måske jeg læser lidt videre i aften.

   Knus <3

   Slet
 6. Lyder så hyggeligt med en læsebuddy :-) Håber I får en god aften

  SvarSlet
  Svar
  1. Dem har jeg faktisk flere af.. Ha Ha.. men det var første gang at jeg havde en med til readathon her irl.. Så det var sjovt at prøve. Det var super hyggeligt at hun var her.. <3

   Slet
 7. Der lyder lækkert at starte ud med McDonalds.

  Jeg håber du når dit mål om at få et rigtig godt læsedøgn, sammen med din Heidi :-)

  Knus<3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også en super god ide og så hentede søren pizza til aften.. Spørg mig lige om min krop var træt af mig i nat da jeg skulle i seng.. Og har slet ikke været sulten i dag.. Så nu er det tilbage til de sundere vaner igen..

   Vi havde det bare mega hyggelig.. Fik ikke læst så meget, men mine øjne ville slet ikke være med denne gang..

   Knus <3

   Slet
 8. Hvor lyder det altså hyggeligt med en læsebuddy, også selvom det måske betyder lidt mindre læsning :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var rigtig hyggeligt at hun kom forbi og at vi bare var sammen, uden en masse ord.. Det har været et rigtig hyggeligt readathon også selv om jeg ikke fik læse ret meget.. Mine øjne ville bare ikke rigtig denne gang..

   Knus <3

   Slet