google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Hård og Dejligt!
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

20. juni 2012

Hård og Dejligt!

Som i kan læse i det indlæg, jeg lavede tidligere på dagen, er det nu endelig slut med vente tiden. Så går der 3 år, inden jeg skal igennem det igen.

Efter jeg havde fået svaret i dag, havde min krop en ret underlig reaktion. Kroppen gav slip, på alle spændinger og det gjorde at jeg fik det rigtig skidt. Jeg havde hovedpine, kvalme, hjertebanken og blev helt ubeskrivelig træt. Uroen forsvandt, men kroppen trængte bare til en pause. Derfor lå jeg igen, bare på sofaen. Måtte aflyse en aftale og tage en morfar.

Da jeg vågnede igen efter 2 timer, var jeg helt rundtosset og meget af det sad stadig i kroppen. Måtte hive mig selv lidt op af sofaen, prøve at gå lidt rundt og ha en masse væske ind i kroppen. Tog et skønt karbad og så forsvandt det hele igen. Derfra tog dagen en drejning.

Fik det heldigvis bedre og kunne nyde en dejlig, næsten sommerlig aften med kæresten. Vi kørte en tur og endte ved Skovsøen i Odense. Vi havde helt bestemt fortjent en is og en lille gå tur rundt om søen, denne smukke aften.


I morgen skal jeg en lille tur til Middelfart. Skal til samtale med Psyk. Der er jeg ca 1 gang om måneden og nyder virkelig at jeg har dem til at hjælpe mig. Det er fedt at jeg har et sted hvor jeg kan kaste nogle tanker op og få dem vent lidt på hovedet. Det gør at jeg i hverdagene har det meget bedre.

Husk at du også kan følge med på bloggens Facebook side: https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker

4 kommentarer:

 1. Det er så dejligt for dig at det pres er væk. Så kan du trække vejret normalt igen. Det er ikke sjovt at befinde sig der , hvor du har befundet dig. Inden du fik dit svar. Nyd livet hver dag også når det er svært. Det er der man lærer mest om sig selv. Griner lidt af din overskrift den kan godt misforstås hihi. Knus og kram Kitt

  SvarSlet
 2. Det er så dejligt for dig at det pres er væk. Så kan du trække vejret normalt igen. Det er ikke sjovt at befinde sig der , hvor du har befundet dig. Inden du fik dit svar. Nyd livet hver dag også når det er svært. Det er der man lærer mest om sig selv. Griner lidt af din overskrift den kan godt misforstås hihi. Knus og kram Kitt

  SvarSlet
 3. Ha Ha... er det ikke bare din tankegang... :) Godt den fangede dig..

  Jeg nyder livet så meget som jeg kan og nu hvor det er overstået bliver det meget lettere...

  Knus Jea

  SvarSlet