google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Bloggen gør mig glad.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

24. juli 2012

Bloggen gør mig glad.

Jeg har nu blogget siden d 11 maj, så det er stadig ret nyt for mig. Dog vil jeg sige at bloggen giver mig rigtig meget godt. Det sker jævnligt, at folk kommer med god tilbagemelding og at de har fået noget ud af det jeg skriver. Det varmer meget. Jeg har også inspireret flere, til selv at begynde at blogge. Havde ikke rigtig regnet med at bloggen, ville kunne gi' mig så meget som den gør.

Tak til alle jer der følger med og som ofte smider en kommentar eller en besked. Det gør mig rigtig glad og giver mig mod på meget mere.

Hvis du er nysgerrig efter at vide noget mere eller har et forslag til hvad jeg skal blogge om, så smid en kommentar og jeg vil tage udfordringen op. 

Husk at i også kan følge med på bloggens Facebook side: https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker

4 kommentarer:

 1. Jeg kunne ikke være mere enig. Hvor er det dejligt, at du har samme oplevelse som jeg :)

  SvarSlet
 2. Havde ikke regnet med at jeg skulle blive så glad for at blogge... :)

  SvarSlet
 3. Dette er en af de bedre blogs jeg ser.
  Den sætter en fin standard, og den er livlig uden at været flad.
  Der går sjældent en dag fra en udgivelse til jeg har læst den.
  Den er heller ikke bygget op omkring et koncept om at hvis bare mange nok trykker *like* på den så bliver den bedre.
  Den er god i sig selv og ville have værdi for mig, hvis jeg faldt over den i en støvet skuffe en dag og ikke vidste hvad Facebook var.

  Keep it up. I *like*

  SvarSlet
 4. Hej Maxx... Tak for di fine ord.. Det varmer meget.. Det gør mig så glad når folk nyder den, selv om jeg mest skriver for min egen skyld.. :)

  SvarSlet