google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Mindes med Kærlighed.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

22. juli 2012

Mindes med Kærlighed.

I dag er det 1 år siden at Norge blev ramt af en helt forfærdelig tragedie. En dag jeg aldrig glemmer. For mange vil det nok, være de ting der skete i Norge, man husker som det værste, men for mig betyder dagen noget andet. Min venindes mor gik bort den dag. Hun havde været syg af kræft i noget tid og desværre var der ikke mere at gøre til sidst. Pisse uretfærdigt.

Mary-Ann var min venindes mor, men hun var også blevet min veninde. Et vidunderligt menneske som altid, stod med åbne arme og smil til alle der ville hende det godt. Hun var en god mor for sine 2 børn og kærlighed havde hun nok af, til hele verden.

Efter hun havde fået kræften konstateret, havde jeg en del samtaler med hende. Vi snakkede om livet og om alle de svære ting. Vi snakkede om fremtiden, selv om det var hårdt og tog kræfter. Vi snakkede om hendes dejlige børn, som hun ville gøre alt for og hvor svært det var, at man muligvis skulle komme til et punkt, hvor kræfter blev så slem, at man var nød til at skulle sige farvel. Husker en samtale jeg havde med hende, efter hun havde fundet ud af at lægerne desværre ikke rigtig kunne gøre mere. Hun var meget bekymret for sine to børn. Hun ville ha givet alt for at fortsætte livet, for at passe på dem. Den dag lovede jeg hende, at jeg altid vil være ved Carinas side og at lige meget hvad der sker, skal jeg nok være der for hende og støtte hende i alt.

Den dag hun gik bort, var jeg ved sygehuset. Jeg var der for Carina og jeg var der for at sige farvel. Dog kunne jeg ikke gå ind på sygehuset. Jeg sad i bilen i regnvejret, sendte alt min kærlighed og bad en stille bøn, i de minutter hvor hun fløj væk.


 Denne P-billet har jeg tilbage fra den dag. Købte den i de minutter, hvor du forsvandt fra os. Har ikke kunne få mig selv til at smide den ud endnu. Den sidder i sol klappen i bilen og kigger jævnligt på den og mindes dig. Jeg ved du passer på mig.


 


En dag som i dag, er en svær dag, har dog lovet mig selv at jeg vil mindes Mary-Ann med kærlighed og dejlige minder. Tænker på alle de gode ting, kigge mod himlen og smile. Hun var en dejlig kvinde og hun betød meget for mig. Jeg ved at sådan ville jeg selv ønske, folk skulle mindes mig, hvis jeg ikke var her mere.

Mary-Ann du er savnet og elsket. Har sendt så mange kærlige tanker afsted til dig i dag. Håber de finder vej. Jeg har været forbi dig i dag og jeg følte også du var der. Jeg følte du fyldte min krop med kærlighed og energi. Jeg følte du omfavnede os alle sammen. Gav os trygheden og roen til, at mindes dig på en god måde. Jeg ved du holder øje med os, passer på os og jeg håber at vi mødes igen en dag.


 Savner dig!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar