google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Jeg vælger dig
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

19. august 2012

Jeg vælger dig

2 år, 3 måneder, nogle dag, timer og sekunder, er der gået, siden du blev min. Føler jeg har kendt dig, hele mit liv.

Dette indlæg er til min dejlige Kæreste.

Jeg havde aldrig regnet med at jeg skulle finde en kæreste, som kunne gøre mig så glad, som du gør. Som kan få mig til at smile, hver eneste dag og som samtidig, virkelig er okay med at jeg er førtidspensionist. At være sammen med dig, gør virkelig en stor forskel i mit liv. Du elsker mig fordi jeg er, som jeg er og jeg elsker dig, fordi du er, den du er. Der er ikke så meget pis med os to. Vi tager livet, som det kommer, både med op og ned ture.

Du har lært mig at der er noget at leve for og at jeg har en fremtid. At livet er en nydelse, selv om man indersinde, har tankemylder og panik. Du har vist mig at der er noget og stå op for og har givet mig en daglig rytme, som jeg er dig dybt taknemmelig for.

Kan mærke at vores kærlighed til hinanden, er stor og jeg føler den vokser, for hver gang, jeg kigger i dine øjne. De smiler og fortæller mig, at vi er uadskillelige. Du er min ven, min mand, min kæreste, min elsker, min tosse og jeg elsker, alt ved dig. Du fortæller mig hele tiden, at jeg er dejlig, sød, vidunderlig, skøn og at du elsker mig, helt rundt om hjørnet, op til stjernerne, rundt om ørerne og tilbage igen. Du forstå mig og du forkæler mig.

Jeg vælger dig. Nu, i morgen, i næste uge, om lidt og lige før det. Du er min eneste ene og jeg elsker dig helt ubeskriveligt. Du gør mig lykkeligere end lykkelig og jeg glæder mig, til vores fremtid sammen.

Jeg elsker dig.

2 kommentarer:

  1. SYnes jeg kan høre kirkeklokkerne ude i det fjerne
    knus fra SMUKKE30 ;O)

    SvarSlet
  2. Ha Ha... Måske... det er der ingen der ved... Jeg elsker ham bare af hele mit hjerte.. :)

    SvarSlet