google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Aften Hygge!
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

20. september 2012

Aften Hygge!

Lige for tiden, er jeg overhovedet ikke på toppen. Kan mærke at kroppen og hovedet ikke vil, som jeg vil, så prøver bare at lave 'INTET'. Jeg ved at det er perioder jeg har og at det altid går over igen. I disse perioder, laver jeg stort set intet, ud over de ting jeg magter og de ting som jeg godt kan li. De sidste par dage, har jeg prøvede på at slukke helt for mig selv. Den bedste måde jeg kan gøre det på, er som regl ved at se noget tv og spille computer. Lige for tiden er jeg totalt opslugt af Sims3. Kan sidde med det i flere timer og alle tanker forsvinder helt, når jeg spiller.

Terapi behøver ikke altid være indviklet, man kan sagtens gi' sig selv noget terapi, ved selvforkælelse. Feks nyder jeg virker at hoppe i et varmt karbad. Det giver mig en ro og en selvtilfredshed, jeg ikke finder ret mange andre steder. Så her til aften hoppede jeg i karet. Ren nydelse. Bagefter hoppede jeg i noget putte tøj og da badet var ret varmt, tog jeg lige 5 minutter på altanen. Natte himlen er så super smuk i disse dag.


Nu har jeg smidt mig tilbage på sofaen og vil se Fangerne på tv2.
Rigtig god aften til jer alle sammen.

4 kommentarer:

 1. Det kunne have været mig, der skrev det her indlæg! :-)

  Sims3 er det bedste spil til at koble hjernen fra! Kan selv spille det i jeg-ved-ikke-hvor-mange-timer. Man bliver helt opslugt! :-)

  Og der er ikke noget bedre end et karbad, putte-tøj og et godt program i fjernsynet. Det er bare med at nyde det!

  Og ja, dagene hvor overskuddet er lig nul, kender jeg alt for godt!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Synes faktisk det er ved at være lidt utroligt hvor meget vi to egentlig har til fælles.. ha ha..

   Hvis det er kan vi da tilføje hinanden i sims. Jeg hedder Jeakh i spillet hvad hedder du??

   Slet
  2. Ja, det er altså lidt for sjovt!! :-)

   Det er noget tid siden jeg har spillet det, men har fundet dig på siden idag og skrevet på din "væg". :-)

   Slet
  3. Super... skal nok lige tjekke det i morgen, der vil jeg spille igen.. :) Ved du egenligt hvor meget man kan bruge sine venner i sims spillet? Jeg har ikke prøvet det så meget endnu?? Kan man kun sende hinanden gaver og skrive sammen eller??

   Slet