google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Blæst ud af Boxen.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

25. oktober 2012

Blæst ud af Boxen.

Som de fleste nok har læst tidligere i dag, i mit indlæg Check ind, så er jeg i Herning for at se Cirque du Soleil. Er netop nu vendt tilbage til Hotellet og sidder med en masse ord, dog ved jeg ikke helt hvor jeg skal starte.  

Kommer ind i Boxen, finder vores plads på gulvet, 9 række. Sidder der og ved ikke helt hvad jeg egentlig skal forvente, men spændingen og glæder er i kroppen. Nåede lige at tage et billede af scenen, ind vi fik besked på at vi overhovedet ikke måtte tage billeder eller filme under showet, i respekt for artisterne.


Lyset slukkes og musikken starter. 5 mandlige danser starter showet. Efter min mening er det en lidt sløv start, men skal love for de kommer efter det senere. Pludselige stå der endnu en fyr, i en meget glinsende dragt og først der føler jeg at showet rigtig går igang. Scenen forvandler sig pludselig til noget helt andet og 1,2,3 bliver man blæst bag over af Michael Jackson's musik. Showet udvikler sig hele tiden med endnu flere dansere, endnu mere musik og også nogle fantastiske artister. Personligt synes jeg det var en fantastisk show, dog sidder jeg tilbage og tænker at jeg egentlig manglede flere artister og mere perfektion. I min verden tager man ind for at se, netop disse vidunderlige artister. Dog virker det som om at man i dette show, har valgt at satse mere på dansen, fordi det er en stor del af den, Michael Jackson var. De virker meget tro mod ham, hans musik og alle hans moves. Showet har også et par meget rørende øjeblikke. Et par musik numre, som sætter sig fast i hjertet og hvor man virkelig kan mærke følelserne i kroppen. Showet er fuld af god musik, dansere, lys, bevægelse, underholdning. Personligt tror jeg lidt at den glinsende fyr, som man følger hele vejen igennem, måske lidt skal forestil Michael Jacksons sjæl, som kigger lidt tilbage. Om det er sådan det skal opfattes aner jeg ikke, men det er sådan jeg ser det. Var virkelig en kæmpe oplevelse og ja jeg kunne blive ved og ved. De slutter af på en rigtig smuk måde, men der er også en lille ting der irriterede mig.  På et tidspunkt kommer de gående med en masse flag, der er mixet lidt sammen. Sad længe og ventede på at man så ville se Dannebro, dog kom det aldrig. Så er man lidt skuffet som Dansker. Kæresten nævnte dog, at de flag kunne være flag, der repræsentere de lande de optrædende er fra. Hmm synes stadig det er lidt underligt. Ha Ha..


Nu er vi hoppet i seng og prøver at falde ned, efter en fantastisk dag. Må snart finde drømmeland, da vi skal lidt tidlig op og hjem igen. Dette indlæg bliver nok først smidt op på bloggen, når jeg er hjemme igen og lige får det tjekket igennem. Nat Nat :D

2 kommentarer:

 1. Jeg var også inde og se showet i onsdags og jeg var blown away! Jeg synes det var virkelig fantastisk - og jeg sad virkelig også med følelserne HELT uden på tøjet. Ej, hvor var det bare godt og helt fantastisk. Jeg giver dig dog ret i, at starten var rimelig sløv .. Jeg havde lige lige i starten tanken om 'åhnej, hvad er det jeg er gået ind i' .. men det forsvandt jo hurtigt igen! :)

  Christina / frkstubba.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Cool.. :D Ja showet udviklede sig hurtigt til noget helt andet end man lige havde regnet med.. Var virkelig en oplevelse for livet og nu overvejer kæresten om vi skal spare op til næste gang de skal optræde i Herning.. :D

   Slet