google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Smilets Dag
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

23. oktober 2012

Smilets Dag

Ja, dagen i dag har stået i smilets tegn, dog synes jeg faktisk det har været lidt sværere end jeg lige havde regnet med. De fleste jeg har sendt et smil til i dag, synes jeg ikke helt har smilet tilbage. Dog er jeg blevet virkelig glad når jeg endelig har fået et smil tilbage.

Dagen startede lidt forvirrende, jeg havde igen ikke sovet nok. Væltede ud af sengen, gjorde mig klar og kørte til Middelfart. Som de fleste af jer nok har læst tidligere, er jeg til samtale på psyk 1 gang om måneden. Nå, men fordi jeg tossede lidt rundt, kom jeg så også forsent ud af døren og havde så glemt min taske, så måtte tilbage igen. Da jeg endelig kom derned og ind, blev jeg mødt med et stort smil fra min soc. rådgiver. Hun smiler altid, gir mig forståelse og guider mig. Ville faktisk ha køb en blomst til hende i dag, men pga forvirring glippede det. Hun fik dog et kram og et stort smil da jeg gik derfra.

Derefter kørte jeg til træning. Der er godt nok ikke specialt mange smil at hente derinde. Ved ikke om nogen af jer træner i et motions center, men folk ser altid meget koncentreret ud og er lidt i deres egen verden. Kan i lige se mig: Pruste, svede, stønne og helt rød i hovedet. Ja og så forsøge mig med at smile, ej det går altså bare ikke rigtig. Dog gik jeg til angreb på skabene da jeg var færdig.  Nåede at sætte post-its i en del skabe, men så kom der en ind. Ha Ha... Gad godt se folk i hovedet, når de ser mine smil :D


På vejen hjem var jeg inde for at købe smøger og der fik alle et stort smil og jeg fik da også et par stk tilbage. Da jeg kom hjem drak jeg en dejlig Chai Latte og slappede af lidt. Dog gik der ikke længe før jeg rejste mig igen og gik igang med at male videre i gangen. Synes faktisk der er ret hyggeligt at male og med lidt god musik i baggrunden, glemmer jeg helt tid og sted. Så pludselig var kæresten hjemme og klokken mange. Måtte hurtig skifte tøj og så afsted til mekanikeren. Fik skiftet et motor ophæng på bilen, så nu ryster den ikke mere. Lækkert. Han fik også et smil med på vejen..

Hurtig hjem igen, spiste aftensmad, hoppet i et varmt bad og så bare ind på sofaen. Fik bestilt et weekend ophold til mig og kæresten, som vi faktisk fik i julegave. Så vi skal på Comwell i Kolding om ca 1 månedes tid. Upti Wupti, det var så den dag. Havde egnetlig forventet af mig selv at jeg ville få mere ud af denne Smil Kampagne, men lidt er bedre end ingenting.. Det vigtigste må være at jeg har fået sat fokus på det og at jeg frem over, vil tænke mere over at smile. Selv om jeg egentlig synes jeg er okay til det.

Klokken er lige rundet 1 og ja, som i kan se i mit tidligere indlæg forsvandt aftenen helt for mig, fordi jeg stenede nogle youtube videoer. Nu vil jeg slutte for i dag og kravle i seng. Håber i alle sammen har haft en super dejlig dag.

P.S: Ja der mangler jo egentlig et billede af mig der smiler. Jeg prøvede at tage et, men damn jeg ser smadret ud lige nu.. Ha Ha.. Det må i ha til gode..

2 kommentarer:

  1. Hehe, jeg kunne faktisk godt forestille mig scenariet i motionscenteret. Nu træner jeg jo karate (ret meget), og hos os er det faktisk en taktit. At smile altså. Og det kan også anbefales til hårdt arbejde! Det er svært at lokke sig selv til i begyndelsen, men det hjælper faktisk. Det er vist et eller andet med at det at smile, hvad enten man ER glad eller må tvinge det frem, frigiver en masse stoffer i kroppen, som faktisk gør dig i bedre humør, og giver dig mere energi :D

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg er bestemt sikker på at alt bliver meget bedre, hvis man smiler. Var dog rigtig chokket over, hvor svært det egentlig var i motions centeret.. Havde jeg overhovedet ikke tænkt over før.. :D

      Slet