google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Tosset Kokkerier
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

2. oktober 2012

Tosset Kokkerier

Kæresten har for flere dage siden, lovet mig at han i dag, ville lave en lækker Omelet til mig. Jeg tror aldrig rigtig, jeg har fået en omelet faktisk og han har tit pralet med, at han er god til det. Så det ville jeg jo gerne ha beviser for. Selv om hans ryg driller, ville han stadig gerne lave mad i dag. Dog udviklede det sig ret sjovt. Han er igang med forberedelserne til aftensmaden og pludseligt siger han, ej nu har jeg fandeme legetøj i lommen igen. Jeg siger så, hvad gemmer du i lommen, hvorefter han tager Jack Sparrow op af lommen. Alligevel ikke en dårlig ting. Ha Ha.

 

Pludselig blev det ret så underholdende at se ham lave aftensmad. Skal lige siges at min kæreste arbejder i en børnehave og jævnligt sker det, at han har legetøj med hjem i lommerne, men at ha Jack Sparrow i lommen, synes jeg alligevel er toppen. Er også sikker på at grunden til at omeletten smagte så godt, var fordi han havde ham med i køkkenet.


Nu er min Omelet mødom taget og må indrømme at min kæreste laver verdens bedste omelet. Smagte vidunderligt og det er bestemt ikke sidste gang vi skal ha det. Vil også sige at selve oplevelsen, under madlavningen var super. Det er de tidspunker, hvor man kan kigge på hinanden og ser at den anden person smiler med øjnene. Det er lykken og jeg er så heldig, at opleve det hver eneste dag. Jeg ved at jeg har fundet min eneste ene og det er kun et bonus, når han har Jack Sparrow med i lommen.

6 kommentarer:

 1. Lyder godt og sjovt.. Det er vigtigt at man kan hygge sig sammen selvom man har nogle 'pligter' der skal laves. :) Og det ser rigtig lækkert ud ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er med at kunne lave lidt sjovt og grine sammen også når det er kedelig hverdag. Heldigvis er det aldrig rigtig kedeligt her. :D

   Du kan tro det var lækkert.. Mmmm

   Slet
 2. Haha, åh, det lyder hyggeligt - og ser faktisk også ret lækkert ud.. hmm, måske man skulle prøve det en aften... for min madlavnings-inspiration er virkelig lig 0 for tiden!

  // Janni aka Gulde <>< http://gulde.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Så er vi to eller faktisk 3. Mig og kæreste har virkelig haft en periode hvor dagens gåde hver eneste dag var - hvad skal vi ha til aften. Der har bare ikke været den store overskud til at lave mad og ideerne har ikke været der..

   Synes bestemt du skal prøve sådan en omelet, det smagte virkelig super. ;D

   Slet
  2. Så er det heldigt, at der nogle som dig til at poste lidt inspirerende billeder engang imellem - det er virkelig noget, der for mig, kan give mig lyst til pludselig at skulle lave (for, ikke mindst, efterfølgende at spise) en hel masse xD

   Slet
  3. Ved ikke om du har set det i et af mine tidligere indlæg, men jeg har en gruppe på facebook der hedder sundt. En gruppe hvor man kan dele alle de sunde ting med hinanden og der ligger mange gode billder og sunde opskrifter.

   https://www.facebook.com/groups/327932043893799/

   Slet