google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Søndags tur ved Langesø.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

30. september 2012

Søndags tur ved Langesø.

Har længe gerne ville en tur til Langesø og gå en tur, men vejret har ikke været til det og eller har jeg været alt for træt. Heldigvis var vejret perfekt i dag og energien var der også. Kæresten serverede lækker boller og varm kakao til morgenmad og derefter kørte vi til Langesø. Det er altså en af mine yndlings steder at gå tur. Man kan gå hele vejen rundt om søen og der er utrolig smukt. Ville lige vise jer en masse billeder, vi har taget der ovre i dag.


 Var virkelig en super dejlig tur og kan mærke at det har gjort mig rigtig godt. Naturen er bare så vidunderlig og hele min krop suger bare til sig, når jeg endelig er afsted. Nu slapper vi af og nyder resten af weekenden. Håber også i har en fantastisk Søndag. Fortæl mig evt gerne om dit yndlings natur sted.:)

2 kommentarer:

  1. Ihh hvor ser det bare skønt og hyggeligt ud! Der er heller ikke noget mere skønt end at se efterårsfarverne som kommer i øjeblikket. Man kan nærmest se at farverne på træerne ændrer sig dag for dag.. Dejligt at høre at det gjorde dig godt på humørkontoen! Det er det man skal huske, når man har det ad h... til og ikke orker at slæbe sig ud. Man har det altid (om ikke andet en anelse) bedre, når man kommer hjem igen... :-)

    SvarSlet
  2. Det var virkelig en super tur og når jeg først er kommet afsted, nyder jeg det altid :)

    SvarSlet