google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: En tur i skoven
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

12. november 2012

En tur i skoven

Jeg har en fast tradition med min Mor. Vi går altid i skoven i November måned, for at samle lidt ting ind til Juledekorationer. Vi har nu i flere dage snakket om at vi skulle afsted og i dag blev det så endelig til noget. Elsker at gå i skoven og vi har fundet en rigtig god rute, vi stort set altid går. Ja måske er det lidt kedeligt at gå den samme vej, men vi ved lige hvor vi kan finde de ting vi skal bruge.


Fik taget et par billeder i skoven i dag, men synes ikke helt, jeg kunne koncentrer mig om det. Vi snakkede, samlede og kiggede. Ja det er ikke nemt at gøre det hele på en gang. Så det med lige at finde de rigtige vinkler og det rigtige lys, skete bare ikke lige i dag.


Min mor har en syg ide med at samle en masse kogler. Ja og jeg bliver altid så trist, når jeg ser hun samler alle koglerne, der ikke engang er spist af dyrene endnu. Ja det lyder måske tosset, men vi kunne da nøjes med at tage dem, der er spist. Min mor mener der er masser af kogler i skoven og desuden bliver dyrene også fodret i den skov. Jeg prøvede at fortælle hende at kedeligt foder, ikke kan være det samme som de saftige kogler, men hun grinede bare af mig og samlede videre. Sagde til hende at hvis hun skal ha lige så mangle kogler næste år, så må hun ha en pose nødder med til dyrene. Igen grinede hun bare af mig og sagde at jeg er tosset. Hendes sidste kommentar var at næste år, vil hun stege en and til skovens dyr. Ha Ha..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar