google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: 20 dage tilbage.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

5. december 2012

20 dage tilbage.

Ja, så blev det d. 4 december og nu er der kun 20 dage tilbage, til Juleaften. Hjernen vil ikke rigtig følge med, den fatter ikke rigtig at vi allerede har december måned nu. Hvor er året dog blevet af. Jeg glæder mig til juleaften og i år skal vi være hos min Mor og hendes mand, tror vi bliver ca 10. I år skal min Bror og Svigerinde, også være med og det glæder jeg mig extra meget til. Det er altid noget specialt, når vi er lidt flere samlet. Min bror snakkede også om i dag at vi måske, skulle lave noget af julemaden på grillen, Mmmm det er altid så lækkert. Vi har før fået and eller flæskesteg, på grillen og der er noget helt særligt ved det. 

I dag har jeg ikke lavet det store. Har bare nydt roen og prøver på at holde mig selv nede i gear, for ikke at blive julestresset. Nogen ser det måske som om at jeg ikke laver en skid og bare er enormt doven, men for mig er det en stor sejr, hvis jeg får en december uden stress og angst. Tager en ting af gangen og en dag af gangen. Her i eftermiddag ville kæresten gerne lige en tur til Odense og så fik vi også lige købt, de 2 første julegaver. Så er jeg igang og nu mangler jeg kun 6 stk, Søren mangler 5, tror jeg.

Jeg har lavet en aftale med min bonus-søster Henriette, om at vi skal julehygge på Mandag. Vi skal lave julegodter. Så jeg fik lige handle noget af det ind i dag. Glæder mig rigtig meget. Bliver hyggeligt at se hende og bare hygge med at bage, lave konfekt og høre julemusik.


I morgen tror jeg, at jeg vil igang med at skrive et par julekort og så har vi ellers en date med svigermor. Så jeg skal hente Søren fra job, så skal vi ind og hente nogle biografbilletter, vi skal bruge i næste uge og så skal vi spise stegt flæsk, ved svigermor. Bliver helt sikkert også en rigtig dejlig dag.

Vil lige slutte af med et billede af lidt hjerter, jeg er igang med til en dejlig prinsesse.

Håber i alle sammen nyder December og husker at det skal være en god og glad tid, sammen med dem man holder af. Husk at forkæl hinanden og smil til alle på din vej.

Følg med på bloggens Facebook side: www.facebook.com/JeasBlankeTanker

2 kommentarer:

 1. Tror ikke der er andre måder at overleve julen på. Bare tage én dag ad gangen og så ellers nyde hvad der nydes kan. Synes stadig der er alt for mange der måske går en lille smule for meget op i at lige netop den der tradition skal holdes, om det være sig at skrive julekort eller Spille mus den første advendt. Der er ikke noget at sige til at folk får stress.

  Nej, det er hyggelig når nogen stimler sammen, men gider ikke at folk pligtskyldigt trasker til alting og misser det vigtigeste julen egentlig handler om:
  At hygge sig med sine nærmeste.... HYG DIG!!! Hører du :)
  Måske man skulle købe pebernødder til weekenden og se om ungerne har tid til at spille ;)
  Ellers må nogle andre spise dem jo.

  SvarSlet
 2. Jeg prøver at holde mig til et par af traditionerne og resten holder jeg mig fra. Feks pynter jeg kun meget lidt til jul og julefrokoster er der stort set ingen af. Til gengæld vil jeg gerne skrive julekort, lave en dekoration og julegodter til d 24. Det er mine faste traditioner. Resten af tiden bruger jeg på at - lave ingen ting.

  Lyder da hyggeligt med lidt pebernød spil.. God fornøjelse, er sikker på ungerne gerne vil spille med dig og spise dem..;)

  SvarSlet