google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: 1. Advent = Julehygge.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

2. december 2012

1. Advent = Julehygge.

I dag er det 1. søndag i advent. Når jeg tænker tilbage, er det altid på den dag, julen så småt starter for mig. Der er bare noget hyggeligt over at julemåneden nu er igang og at det er søndag. 

Dagen i dag har været super, vi er kommet hjem fra et fantastisk weekend ophold i Kolding. Det har været en skøn weekend, med kæreste hygge og ren afslapning.Vi er kommet totalt ned i gear og kroppen er så afslappet at vi faktisk lige måtte ha en lille morfar, da vi ankom herhjemme. 

Da vi vågnede igen, fik vi handlet, tømt bilen for de vare vi havde købt i tyskland og så var det tid til lidt jule hygge. Flæskestegen blev smidt i ovnen og hytten blev pyntet op. Jeg har faktisk ikke vildt meget julepynt og det meste af det, er noget jeg har fået af min mor igennem årene. Mon hun gør det til en tradition, at jeg skal ha lidt julepynt hvert år?? Kunne være skønt. 

Denne lille figur, er faktisk en af mine yndlings. Fik den af min mor for nogle år siden. Hun havde set den og tænkt på mig, ja og mente at den skulle jeg bare ha. Fik den af hende, da jeg havde en periode, hvor jeg faktisk ikke rigtig magtede noget og bare gemte mig i min seng. Det var faktisk det eneste julepynt, jeg havde oppe det år.

Har i noget bestemt julepynt, som i er særlig glad for eller som har en betydning??

Ingen kommentarer:

Send en kommentar