google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Fantastisk weekend.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

2. december 2012

Fantastisk weekend.

Som i kan læse i mit forrige indlæg- Starten på en fantastisk weekend.  Har vi her i weekenden været på weekend ophold, på Hotel Comwell i Kolding. Det var en gave vi havde fået, i julegave sidste år. Vi var begge virkelig overrasket over, hvor godt et Hotel det var og de muligheder det gav os. Ville lige viser jer, et par billeder mere..

Lørdag startede med en super dejlig morgen buffet og bagefter, tog vi 8 sæt bordtennis. Søren vandt alle 8 sæt. Ja, vi har endelig fundet noget, han virkelig kunne tæske mig i.

 Efter bordtennis dysten, var det tid til en dejlig morfar. Havde bare lidt svært ved at vågne bagefter. Derefter kørte vi en tur ned til byen og fandt lidt frokost.

 Lørdag eftermiddag var vi bare ud på værelset. Vi var begge lidt slappe, men nød virkelig bare at være lidt væk hjemmefra.

Ud af vores kæmpe vindue, så jeg pludselig en masse fugle, der havde meget travlt med at komme væk. De vidste nok at der var sne på vej.

 Til aften havde vi bestilt bord på restaurant Sokrates i Kolding. Et græsk sted, vi var gået forbi dagen før, som så meget interessant ud. Det var det bestemt også. Vi fik virkelig lækker mad og det var bestemt, alle pengene værd. Vi blev rigtig mætte. Efter maden besluttede vi os for at køre et hurtig smut til tyskland. Ja det var nok en dum ide, da det efter 15 min på vej derned, blev et ret træls vejr at køre i, men vi kom derned, fik handlet og kom hjem igen. Da vi kom hjem til hotellet igen, kunne vil lige nå en hurtig tur i pool og spa.

 Da vi stod op i morges, mødte det flotte syn os. Alt var dækket af et hvidt tæppe. Lige så meget som jeg elsker synet af sne, lige så meget hader jeg at skulle ud og køre i det.

Vi fik igen en dejlig morgen buffet, så blev tasken pakket og så skulle bilen lige graves fri inden vi kunne komme hjemad igen.

Har været en super weekenden og det er bestemt ikke sidste gang, vi var afsted. Håber at nogen en anden gang, får lyst til at gi' os sådan en fantastisk gave, til jul.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar