google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: The Hobbit.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

18. december 2012

The Hobbit.

Søren fik biografbilletter af sin far i fødselsdagsgave, så dem skulle vi jo ha brugt. Valget af film var ikke ret svært. Vi bestilte derfor billetter til Hobitten for snar 14 dage siden. Har virkelig glædet mig, men ville heller ikke sætte forventningerne for højt op. Vi valgte en eftermiddags forestilling, for vi synes begge at 3 timer er lang tid om aftenen.

Har i løbet af den sidste uges tid set mange anmeldelser af filmen og de har bestemt ikke alle været lige gode. Havde også hørt at nogen var blevet syge af den nye måde de har laver 3D på. Derfor gik jeg ind til filmen men utrolig blandede følelser. 

Selve filmen var rigtig god. Synes ikke der er specielt meget handling, men det gør ikke noget for mig. Hele universet er nok i sig selv, men det er jo bare min personlige holdning. Ham der spiller Bilbo gør det også rigtig godt. Dog har jeg utrolig blandet følelser, omkring det nye HFR 3D. Der er nogen steder i filmen, hvor det er super godt lavet og mega flot. Man føler nogen stede,r man er der selv. Dog er der også steder, hvor det bare ikke fungere. Det ser nogen steder lidt kunstigt ud og nogen steder går det simpelthen for hurtig, til at man kan følge med. Jeg fik det ikke dårligt, men mine øjne var rigtig trætte bagefter. Min personlige holdning generelt til 3D er også at det er pisse træls at sidde med briller på.

Har du set den, eller skal du ind og se den???4 kommentarer:

 1. Jeg har ikke set den, men kunne rigtigt godt tænke mig det :).

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis man er til hele det der univers, som jeg er. Så er den god.. Det er også sjovt at prøve det der nye HFR 3D, selv om jeg ikke synes det er i top..

   Slet
 2. Jeg har købt en gavepakke med biffilm og gufbilletter (du ved, dem man kan købe i føtex og de steder) til kæresten, og vil overraske ham med en bif-tur her den 23. december, hvor filmen kører om eftermiddagen. :) Er heller ikke den type, der gider bruge 3 timer af min aften på at se en film. :)

  Er det den samme gavepakke din kæreste havde fået? I så fald.. Skulle I betale et tillæg, da det var en helaftensfilm? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Hej...

   Lyder da hyggeligt at du vil overraske ham med sådan en gavepakke..
   Ja vi skulle betale lidt extra og skulle også betale for briller.. :)
   Vi købte også større sodavand og popcorn, men så trækker de bare de der gufbilletter fra.. :)

   Slet