google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: ligegyldig info.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

11. februar 2013

ligegyldig info.

Ja ordene flyver lidt forvirret rundt for tiden, så jeg har ikke de dybe indlæg her pt. Dog har jeg jo lysten til at skrive lidt alligevel. Denne uge har været enormt humør svingende. Jeg prøver bare at leve så meget i nuet, som jeg kan og acceptere at sådan, er det så bare lige nu. Weekenden slutter netop nu og fra i morgen, er det en ny uge. Selv om humøret køre sit eget spil pt, så har det alligevel været en okay uge. I fredags endte jeg også i byen, for første gang i rigtig lang tid. Det var virkelig dejligt at kunne, gi bare en lille smugle slip og skønt at være ude. Aftenen var også med en masse følelser, men det gik alligevel okay. Tak til de mennesker, som festede med mig fredag aften, det betyder mere end i aner. Det tog rigtig mange kræfter for mig at være afsted, så lørdag og søndag har bare været totalt afslapning og har heldigvis også fået sovet igennem.

Den nye uge, vil helst sikkert også indeholde en hel masse følelser. På torsdag skal vi sætte Prinsessens urne ned. Jeg er rigtig glad for at jeg har Heidi og Henrik og at vi kan gå igennem alt det her sammen. Havde jeg ikke haft dem, havde det været en endnu større kamp. Selv om det bliver hårdt, glæder jeg mig også til at se dem på Torsdag. Hvis der er noget jeg er 100% sikker på lige pt, så er det at Prinsessen, ville elske at vi bruger hinanden så meget. Det ville varme hver en lille celle i hendes krop.

Så alt i alt en masse ord og følelser, der prøver at finde deres plads i min krop. Jeg er totalt følelses forstyrret pt, men samtidig synes jeg også jeg prøver at komme igennem det hele på en god måde. Jeg mindes min elskede veninde mere og mere, med glæde og hun får al min kærlighed tilsendt 24/7.

Dette indlæg kaldte jeg ligegyldig info. Det er bestemt ikke et ligegyldigt indlæg, men for mig føles mange ting ret ligegyldige lige nu. Når jeg tænker efter, så er det samtidig overhovedet ikke ligegyldigt. Det giver ikke rigtig mening og alligevel så meget mening. Det bliver så rodet det hele, men alligevel helt naturligt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar