google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Mangler seriøst en have.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

25. april 2013

Mangler seriøst en have.

Jeg kan virkelig godt mærke at tidspunktet nærmer sig. Har boet i lejligheden i snart 10 år og selv om jeg har været glad for den, så har jeg siden dag 1, manglede at der var en have. Dog er jeg nået til et punk nu, hvor jeg snart ikke kan holde det ud mere. Have menneske, uden have, det er jo helt forkert.

De sidste par år, er det så endt ud med at jeg så bare angriber min mors have. Det er vidst blevet en ret god win win situation.

Jeg har været et par timer over hos de gamle i dag, imens de var på arbejde. Fik klippet nogle planter lidt ned, smidt nogle gamle planter ud, hakket lidt i jorden, rengjort deres udestue og leget en hel masse med Niki. Det er deres hund, han nyder virkelig også at være ude hele dagen, sammen med mig og i dag var han super dygtig. Han gik slet ikke udenfor haven og selv da de nye naboers gravhund kom ind i haven, var han helt rolig og snusede kun til den. Tror bestemt de er gode venner.


Glæder mig til mange flere gode timer i deres have, nu hvor jeg ikke har min egen. Håber at vi før eller siden, kan finde noget andet at bo i, hvor der også er noget have. Kan mærke at det er rigtig god terapi for mig. Det er altid det, som kan sætte mig igang igen, efter en lang og kold vinter.

Husk at følg mig: www.facebook.com/JeasBlankeTanker

Ingen kommentarer:

Send en kommentar