google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Butterfly Foot Peeling.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

14. maj 2013

Butterfly Foot Peeling.

En gang imellem kan jeg sagtens bruge en masse tid, på at lure på ebay. Det er ikke altid jeg køber noget og hvis jeg endelig gør, er det oftest ting til mine negle designs. Dog faldt jeg lige over sådan en pakke, med fod peeling her i forrige uge. Spurgte Søren om det ikke kunne være sjovt at prøve og han gik sku med på den. Jeg bestilte to pakker hjem, som så kom her i weekenden. Pakkede dem op, men der var ikke nogen brugsforvirring med. Eller jo det var der, men kun på kinesisk og det er jeg ikke lige så stærk i.. :D Fik dog fundet en forklaring på nettet.

Sådan ser æsken ude.

I æsken er der 2 plastik sokker med væske i.

Sådan ser det ud, når man får dem på.

Inden man tager disse meget underlige sokker på, skal man ha et varmt fodbad. Efter det klipper man så plastik sokkeren op og tager dem på. Det lugter lidt som en vådserviet og føles også lidt sådan. Man skal så ha dem på i ca 45 min, efter det kan man tage dem af og tørre fødderne med et håndklæde. Hvis jeg har forstået det rigtig, så skulle huden efter nogle dage, begynde at skalle af og ny og frisk hud kommer frem.. Det kan vidst tage op til 20 dage, før man kan set et helt færdig resultat. Det er nu nogle timer siden vi havde dem på og mine fødder føles meget bløde. Glæder mig virkelig meget til at se, hvad der sker og skal nok fortælle jer om det.

I kan følge med her: www.facebook.com/JeasBlankeTanker

Ingen kommentarer:

Send en kommentar