google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Mening med galskaben.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

21. maj 2013

Mening med galskaben.

Lige for tiden at jeg simpelthen så stolt af mig selv. Kender i følelsen? Det er ved at være længe siden, jeg har været så stolt af mig selv tror jeg. Jeg er glad, jeg passer på mig selv, jeg holder fokus, gør de ting der er gode for mig, er bedre til at sige fra, spiser sundt, får trænet, husker at slappe af osv.. Kunne blive ved længe.

Lige for tiden, er jeg nok lidt egoistisk, men der er en mening med galskaben. :D

Noget af det som er utrolig vigtig for mig, er at jeg får det bedre og at jeg hele tiden, vil få lettere ved at håndtere min sygdom. Uden at folk måske ved det, har jeg de sidste par år prøvet at tilpasse mig. Finde ud af hvor mine grænser er og hvor meget jeg egentlig kan. Det har gjort mig klogere, men har også givet mig mod på mere. Ja og hvis jeg gerne vil noget mere, end bare at være førtidspensionist, så er jeg nok nød til at lave nogle ændringer. Jeg må indrømme at det nok lidt, er gået ud over nogle andre end mig selv. Dog kan jeg se at hvis jeg skal videre, så bliver jeg nød til at sætte mig selv 100 % i centrum og holde fokus. For nogen vil det måske se ud som om, det er en tilbage gang, fordi jeg ikke lige køre ud og hjælper andre så meget lige nu. Det er ene og alene noget jeg har besluttet at gøre for mig selv. Jeg skal lidt ned i gear, passe min sunde kost, træning, huske at slappe af og ind imellem alt det, gøre ting der gør mig glad. Ja, jeg skal nok lidt derned, hvor jeg måske får så meget ro på at jeg evt kunne finde en lille pose, med energi til et lille bitte job i fremtiden. Det ville være et rigtig stort skridt for mig og ingen siger at det vil lykkedes, men før eller siden, vil jeg rigtig gerne prøve det. Kunne være at jeg bare kunne starte med 1 gang hver anden uge, eller noget i den stil. Et skridt af gangen, så finder jeg vejen frem og imens er jeg stolt af de mange ting, jeg lære om livet og om mig selv.

Hvis du altid siger "ja" til andre,
ender du rent faktisk med at sige
"nej" til dig selv.
Husk at du også fortjener rigtig
mange Ja'er til dig selv.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar