google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Svømning og Træning.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

17. maj 2013

Svømning og Træning.

Jeg har nu været tilbage på den sunde linje i ca 2½ uge. Synes selv det går rigtig fornuftigt. Jeg har tabt 2,1 kg og kan virkelig mærke at kroppen godt kan li det. Det er super dejligt.

I denne uge har jeg ikke fået trænet det jeg gerne ville, havde lige nogle voksen praktiske ting der skulle ordnes. Lejligheden gør desværre ikke sig selv rent og jeg kan bare ikke, lave mere end en ting af gangen, desværre.

I går var jeg på pensionist tur med min svigerinde. Vi var en tur i Svømmehallen. Jeg tror det er ca 1 år siden, jeg sidst var det og det er ellers noget jeg nyder meget. Det var simpelthen så lækkert. Jeg fik taget en del baner og vi var også i varmt vands bassin og en hurtig tur i damp bad. Det vigtigste efter et damp bad, er den kolde bruser, det er bare det bedste i verden. Det var virkelig en skøn tur og vi skal nu fast derind, en gang om ugen. Glæder mig allerede til næste gang.

I dag har jeg endelig fået trænet og selv om det var super varmt og hårdt, var det også rigtig dejligt. Jeg har nu trænet omkring 5-6 gange på 2½ uge tror jeg.  Det er ikke så meget, men det er bedre end ingen ting og jeg er godt tilfreds. Jeg har tit problemer efter træning, bliver enormt træt eller får hovedpine. En i min Facebook gruppe Sundt fortalte at det kunne være fordi, jeg mistede nogle af de naturlige salte, vi har i kroppen. Så i sidste uge købte jeg noget bruse tabeletter, som indeholder det jeg skulle mangle.


Da jeg kom hjem fra træning i dag, skulle det jo så prøves af. Smager enormt syntetisk og jeg drak det hele, men er bestemt ikke noget jeg synes smagte godt. Jeg er dog meget sart med ting, der smager syntetisk. Jeg fik det ned sammen med min frokost og jeg tror sku det har hjulpet mig. Jeg har ikke sovet efter træning i dag, det plejer ellers at være nødvendigt. Jeg har heller ikke haft ondt i hovedet endnu, så det er virkelig bare super. Normalt kan jeg også få hovedpine dagen efter, så er spændt på, hvordan dagen i morgen bliver.. Ville virkelig være lykken hvis det virker, for det var lidt skyld i at jeg ikke var så motiveret i december.

Følg med her:

2 kommentarer:

 1. Ja med den træning du laver, så skal du have noget til at erstatte de salte og andet stads du mister ved at svede (det er jo ikke bare vand man sveder).
  Jeg klarer mig med en pose chips når det er, men det er nok ikke lige en løsning for dig :)

  Men jeg er selv blevet bedt om at få fat i sådan noget der mens vi kører til vandflasken, og jeg tror helt ærligt jeg er den eneste der stadig kun kører på vand (og frugtstænger, leverpostejsrugbrøder).

  Husk at skrive om det når du har tømt tuben der, din mening også videre, jeg er jo nysgerrig ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja chips er bestemt ikke lige vejen frem her.. Selv om jeg godt lige kunne dyrke en pose lige nu.. men jeg gør det ikke.. :D

   Nu har jeg jo kun prøvet en og er meget positivt overrasket. Det gør det altså lidt sjovere hvis man kan slippe for hovedpine.

   Skal nok lave en update når jeg har prøvet det nogle gange. :D

   Slet