google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: StatusD tog mit blod.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

4. september 2013

StatusD tog mit blod.

For nogle uger siden, modtog jeg et brev fra Kræftens bekæmpelse. De skrev til mig, for at høre om jeg ville deltage i et forskningsprojekt, omkring D-vitamin. Jeg var slet ikke i tvivl om at jeg skulle deltage. Min Farfar har hudkræft og har haft det i rigtig mange år. Hvis jeg på nogen måde, kan hjælpe forskere, med at bekæmpe nogen former for kræft, så stiller jeg gerne op. Alle kunne deltage og har lige set at de har fundet alle dem, de skulle bruge i projektet. Fedt at folk stiller op.

Projektet startede for ca 14 dages tid siden. Jeg fik et spørgeskema på mail, hvor jeg skulle svare på en masse spørgsmål. Feks hvor meget jeg havde opholdt mig i solen, det sidste halve år, spørgsmål omkring min kost, hvad jeg laver, om jeg spiser vitaminer osv. Virkelig blandet spørgsmål.

I dag har jeg så været på Odense Universitets Hospital, for at få taget en blodprøve. Har også givet dem lov til at gemme noget af mit blod, til evt senere brug. Jeg var lidt nervøs, men de var virkelig søde og det tog max 15 min. Det var virkelig en god test, med hensyn til min panik-angst. Har det virkelig stramt med sygehuset.. Det fede var jo så at angsten, slet ikke kiggede forbi i dag, kun lidt helt almindelig nervøsitet. De små sejre er der og jeg kan se dem.

 

Projektet stopper ikke her, om ca ½ års tid, skal jeg så igennem spørgeskema og blodprøve igen. Synes nu alligevel, det er billigt sluppet, for at være med til at hjælpe, i kampen mod kræften.

Hvis du vil vide mere om selve projektet, kan du kigge her: www.cancer.dk/statusd

Har du nogen sinde deltaget i et forskningsprojekt?
Kunne du finde på det, hvis du fik tilbudet?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar