google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Min udvikling stopper aldrig.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

1. februar 2018

Min udvikling stopper aldrig.


Efter en travl December og en psykisk svær Januar, vågnede jeg til morges og følte at tågen, nu er lettet fra mit sind. Det er egentlig ret utroligt, for jeg har sovet under 5 timer i nat. Udmattelsen er på tilbagetog og jeg er ved at få det bedre igen. Så fanden tog ved mig og jeg fik gjort hele lejligheden grundig ren. Vil gerne indrømme at det der med rengøring, ikke er noget jeg har gjort mig i, i år. Så det var næsten en helt rørende oplevelse at jeg faktisk kunne det. Det lyder måske helt fjollet, men når man har været totalt flad i en hel måned, så er det en vild følelse, at *vågne* igen. Det er svært at forklare den her totale udmattelse, jeg oplever hver vinter, men hold nu kæft, det er fedt at være på vej op igen.

Nå, men det her indlæg, skal faktisk handle om noget helt andet og til den skarpe læser: Ja det er F..u.*^%#")/&%¤...-ing Tog billetter. Du behøver ikke finde brillerne frem, for den er god nok. Jeg har købt mine aller første, tog billetter og ja, igen er det en helt rørende oplevelse, så der har været tåre indblandet og muligvis en lille hedetur, over om jeg fik det gjort helt rigtig. Jeanette, 33 år, men bare kald mig SuperWoman fremover, for det er sådan det føles lige nu og skal fejres med en, måske to, lyserøde flødeboller.

De fleste ved at jeg i rigtig mange år, har haft det utrolig stramt, med offentlig transport pga min panikangst. Hvad jeg også har skrevet om er at jeg faktisk er mega sej og 2017 blev året, hvor jeg købte mig et rejsekort. Men min udvikling stopper aldrig. Jeg kan ikke helt huske, hvornår jeg sidst har siddet i et tog, men det må være mere end 15 år siden.

Jeg har i ca et års tid, haft en drøm om at tage toget til kbh og besøge min veninde Heidi. Normalt ville jeg bare tage bilen, men jeg kan godt li at udfordre mig selv lidt, i forhold til min angst. Hun er flyttet i en ny lejlighed, for efterhånden ret længe siden og hun er lige blevet færdig med sin uddannelse. Så vi havde snakket om at nu skulle det være. I dag skrev hun så, hvornår det evt kunne passe og her til aften, fik jeg så klikket mig til et par Orange billetter, halvanden måned ud i fremtiden. At klikke betal, var faktisk ret grænseoverskridende, for med Orange billetter, er der ingen fortrydelses osv, men pyt med det, for jeg ved jeg kan. Jeg gør aldrig noget, hvis jeg ikke er 200% sikker på, det bliver en succes. Så inden længe, kan jeg også skrive *Globetrotter* på visitkortet.

Jeg lover at jeg nok skal tage jer med på rejsen, på en eller anden måde. Glæder mig bare helt vildt til et par dage i København og til at være sammen med Heidi. Det fedeste er at jeg altid føler mig så godt tilpas i hendes selskab og ved at jeg 120% kan være mig selv.

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

14 kommentarer:

 1. Du er simpelthen så sej! ❤️

  Jeg er vildt glad for at din første tur med tog bliver herover til mig. Jeg glæder mig så meget til at hente dig ved toget og til at vi har et par dage i hinandens selskab.
  Så... Godt gået Søde! Jeg står klar med kram i København ♥️

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg er... <3

   Jeg glæder mig helt vil til at komme over til dig, se hvordan du bor og hygge med dig.. Kan slet ikke vente.. Tak for dig <3

   Knus <3

   Slet
 2. Hvor ér det bare dejligt, at høre!

  - A

  SvarSlet
 3. Sikke en dejlig start, du har fået på februar :) Januar har også været en tung måned på denne front, må jeg indrømme. Men hej, foråret er jo lige om hjørnet - og hvor er det skønt. Held og lykke på rejsen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er utrolig som det pludselig kan vende.. Glæder mig helt vildt til det der forår, du snakker om.. :P

   Tak fordi du kiggede forbi og God Weekend.. Knus <3

   Slet
 4. Superwoman er det helt rigtige navn til dig, for du er vel nok mega sej! Hjertelig tillykke med den kæmpe store sejr <3 Kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg fatter det ikke helt endnu, men glæder mig helt vildt..

   1000 tak søde og god weekend.. Knus <3

   Slet
 5. Sådan SuperWoman! Hold kæft hvor er det sejt gået. Kæmpe skulderklap herfra<3
  Din udvikling er ubeskrivelig inspirerende at følge med i! Tak for du tager os med, og et stort tillykke med sejren<3

  God weekend :-)

  Knus<3

  SvarSlet
  Svar
  1. Mega mange tak søde.. Jeg er virkelig også helt *høj* efter jeg har købt de billetter.. Havde virkelig aldrig drømt om at det skulle ske og at jeg gør det hele alene.. Det jo sindsygt.. :D

   Rigtig god weekend <3

   Knus <3

   Slet
 6. Du er bare så fandens sej. Jeg siger det igen og igen, men jeg beundre dig for dit mod. Du udfordre dig selv og det synes jeg altså er så fantastisk.

  At se din rejse og udvikling er virkelig inspirerende <3

  Knus og fortsat god weekend <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er alt for sød og dine ord betyder mere end jeg kan beskrive.. Jeg er virkelig også imponeret over mig selv.. Det er sådan en vild rejse.

   1000 tak søde dig og rigtig god weekend.. Knus <3

   Slet
 7. Hold nu op det er sejt! Det skal du nok klare! ;D <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, er virkelig også stolt og glæder mig.. :D

   Slet