google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Chok over dårligt råd.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

20. november 2013

Chok over dårligt råd.

Jeg er i chok. En mor til en 17 årig pige, skriver i en facebook gruppe, fordi hendes datter har angst og han været hele systemet igennem. Intet hjælper pigen og hvad gør man så? Der kommer mange gode og støttende kommentarer, men hvad ser mit øje, en nævner hash, da det beroligere. Jeg ved at en del mennesker med angst, ender med at gå den ulovlige vej og selv medicinere, men jeg bliver så gal. Punkt 1: ja det beroligere, men det er ikke behandling af en årsag og det er simpelthen fordi det ikke løser problemer. Man slukker for sig selv og skubber problemerne ud i fremtiden. Punkt 2: hvorfor overhovedet nævne det, over for en mor til en pige på 17 år. Skal hun nu også ødelægges med det lort?

Jeg var i chok og det nævnte jeg også både i gruppen og over for administratoren til gruppen.  Det er bare ikke iorden at man sådan et sted, råder andre åbent til at ryge hash. Det er virkelig ikke vejen frem. Der er da bedre råd end det. Gruppen har heldigvis tager hånd om det og skrevet at de ikke ønsker at man i åbne samtaler snakker eller giver råd omkring Hash. Det tager jeg virkelig hatten af for, det er så vigtig at man har fokus på at man ikke acceptere den slags dårlige råd.  

4 kommentarer:

 1. Jeg sidder også og bliver helt forarget over at nogen i det hele taget kan finde på at foreslå det.

  // Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er faktisk ikke første gang jeg ser nogen råde andre til at bruge hash som beroligende middel. Det er virkelig skræmmende at nogen tror der er en god ide at slukke så meget for sig selv.. Det gør mig enormt trist at vi er nået dertil.

   Slet
 2. Ja, det får da nogle af de holdning jeg banker panden imod til at give lidt mere mening. Jeg ville sådan ønske at the general public tog sig tiden stille og svare på de svære spørgsmål istedet for bare at sende den videre. Jeg er sgu glad for der stadig findes folk som dig. Som også åbner munden engang imellem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de fine ord, ville dog selv ønske at lidt flere så ville lytte, når jeg åbner munden.. ha ha..
   Se mig, se mig, se mig.. ha ha :D

   Slet