google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Jeg er her endnu..
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

7. januar 2021

Jeg er her endnu..

 
Det længe siden, men jeg er her endnu.. Jeg har ikke glemt bloggen, men det her med at blogge har altid skulle føles naturligt for mig. Jeg savner at blogge, men jeg elsker også min hverdag som Mor. 

Jeg har fået en del beskeder og spørgsmål omkring min blog. Jeg tror de fleste tror jeg er stoppet, men det har jeg aldrig været, inde i mit hoved. Jeg føler ikke engang jeg har holdt en pause, selv om det nok, lidt er sådan det ser ud. Jeg lever bare meget i nuet og lige nu er min lille familie i fuld fokus.. 

Jeg får også jævnligt spørgsmål ang min psyke og det med at være blevet Mor og der kan jeg kun sige at min psyke, har det meget bedre, men den har generelt haft det godt de sidste par år. Det er kun sådan, fordi jeg har arbejdet hårdt og fordi jeg hele tiden mærker efter og passer på. Jeg har dage hvor livet som mor er helt ubeskrivelig hårdt, men jeg nyder samtidig hver sekund. Den der kærlighed til Søren og til Pelle, er bare så stor at den holder mig i live. 

Det sværeste lige nu er jo at Corona spærre ben for det hele. Jeg har en del tæt på, der er i højrisiko og udover det, så er det bare røv kedeligt at ha barsel og være spærret inde. Jeg savner mødregruppen, tumlastik, familie, venner, veninderne og at komme ud og vise Pelle verden. Søren har 6 ugers Barsel lige nu, men intet af det vi havde glædet os til, kan lade sig gøre. Vi hygger og går nogle turer, men det er jo slet ikke det vi drømt om.. 

Så alt i alt: jeg er her stadig, vi har det godt, jeg elsker Mor rollen og jeg elsker dele det hele med Søren.
 
Er der noget du savner jeg blogger om eller noget i gerne vil vide, så smid gerne en kommentar og jeg vil prøve, så godt jeg kan at svare eller skive nogle nye indlæg. 

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeanettekhenriksen/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

1 kommentar:

  1. Rigtig hjertelig til lykke med din fine dreng. Ser først dit blogindlæg nu. Heller ikke jeg har blogget længe - det nærmer sig 5 år :P
    Energien er blevet brugt anderledes og så gik tiden.... men i dag var jeg inde for at redigere et indlæg - og kom så også i tanker om dig.
    Min lyst til at blogge er heller ikke forsvundet, vil gerne i gang igen. Tror næste at første indlæg må blive en opsamling at de sidste 5 års projekter - hehe - et laaaangt indlæg.
    Coronatid er virkelig alenetid. Vi trænger sådan til at komme ud at se nogle mennesker. Vi har 'kun' set vores børn i hele den her tid. Men vi lever i det mindste og har heller ikke haft C. Tak for det!

    SvarSlet