google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Morsdag fuld af følelser.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

10. maj 2020

Morsdag fuld af følelser.

I dag er det Mors dag og jeg har selv termin om 23 dage og seneste om 30 dage, er jeg selv Mor. Jeg har ikke selv haft de store udsving med hormoner, under min graviditet, men de er komme i løbet af denne uge, dog mest til den kærlige og følsomme side. Jeg bliver rigtig hurtig rørt og der skal ikke ret meget til, så får jeg tårer i øjnene og heldigvis er det glædestårer det meste..

I dag tænker jeg på alle de fantastiske mødre jeg kender, de er dejlige hver og en: Veninder, Svigerinder, Fastre, Tanter, Niece, Farmor, bekendte, Søster, Mormor og min egen Mor, listen er lang. Der findes millioner af fantastiske mødre og jeg glæder mig helt ubeskriveligt, til det bliver min tur og til at dele det hele med Søren. Min egen Mor har jeg følelsesmæssigt et lidt fjollet og underligt forhold til, men hun er der altid for mig og vi har et forhold, som jeg ikke engang altid selv helt forstår. Hun er min Mor, på sin egen specielle måde og jeg glæder mig til hun skal være Mormor.

Tilgengæld har jeg følelsesmæssig, altid haft et helt særligt bånd til min Mormor og jeg tror jeg har grædt mindst 10 gange, den sidste uges tid, fordi jeg savner hende helt enormt og det svært at hun ikke skal opleve mig blive Mor. De sidste par år hun levede, skulle vi bare kigge på hinanden, det var nok til at få os begge til at fælle en tårer. Jeg føler dog stadig hun er med os og passer på os. <3

Jeg forstår ikke at min graviditet allerede er gået og at vi er så tæt på nu. Jeg glæder mig helt vildt og samtidig forstår jeg det ikke helt og det er virkelig også bare lidt syrealistisk og uvirkeligt for mig. Han møffer godt rundt inde i maven og det bare den bedste følelse, i hele verden.

Bloggen har stået meget stille på det sidste, men jeg har det faktisk næsten for godt, til at det kan være sandt. Jeg har nogle bækken problemer og halsbrand, men ellers har jeg det virkeligt godt og vi er klar til han kommer. Jeg havde en periode, hvor Corona påvirkede min angst, men jeg har taget det en dag af gangen og det går meget bedre. Og så har jeg bare verdens bedste kæreste, der giver mig så meget tryghed og ro. Han bliver verdens bedste far.


https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeanettekhenriksen/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

2 kommentarer:

 1. God formiddag søde,
  jeg hørte du var gravid og nu må være blevet mor, stort tillykke hermed :-)
  Håber du/I har det godt og trives.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Tina og tak for din kommentar.. Jeg er ked af at jeg ikke lige har svaret før nu.. Yep Jeg er blevet Mor d 21 maj til den sødeste ligge hyggefis.. Pelle er nu 7,5 måned og vi har det super godt..

   Jeg tænker tit på din datter.. Håber du har det godt.. Kan man slet ikke følge hende nogen steder på de sociale medier??

   Knus Jeanette

   Slet