google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Hjemmelavet tavle til minder og billeder.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

10. januar 2020

Hjemmelavet tavle til minder og billeder.


I julegave var jeg så heldig at få en foto printer og jeg har længe, gerne ville ha en form for tavle, hvor jeg kan sætte lidt billeder og små citater og minder op. Jeg har kigget nettet tyndt for at lure inspiration, men det var alligevel som om, jeg ikke kunne finde lige netop den tavle, jer gerne ville lave, så vi kastede os bare ud i det.

Jeg har købt: 

Blød Masonit/ træfiber plade fra Jem og Fix - 50 kr
Stof fra Ikea - 18 kr
Klæbe puder fra Biltema - 40 kr
Rund elastik snor fra Rito 1,5mm - 2 stk - 28 kr
Lidt maler tape.

Sav og hæfteklamme pistol har vi lånt.

Vi valgte at vi gerne ville ha en stor tavle og samtidig kunne det passe med at vi kun skulle save pladen en gang, 80 x 80 blev den. Vi fik målt ud og sat malertape på, for at pladen ikke skulle smuldre for meget, imens vi savede.

Så startede jeg med at stryge stoffet, så der ikke var nogen folder og derefter fik vi det lagt ud på bordet og så pladen oven på. Vi klippede så lige kanterne af stoffet lidt til, da stykket var lidt for stort. Så foldede vi to hjørner pænt ind og gik igang med at skude det fast med hæfteklamme pistolen. Derefter arbejde vi os til den anden ende og fik foldet de sidste to hjørner pænt ind og sat fast. Det var godt at vi var to, så den ene kunne holde stoffet og den anden kunne sætte hæfteklammer fast. Selv om jeg var lidt nervøs for om Søren ville skyde mig i en finger. Ha Ha.

Derefter satte vi elastik båndet på, lidt tilfældigt. Det er vigtig at man strammer elastikken godt til. Vi havde købt to ruller med rund elastik, som vi endte med at klippe i 3 stykker og sætte fast på bagsiden med hæfteklammer.

Til sidst var det bare at sætte klæbepuderne på og hænge den op. Vi klippede klæbepuderne halvt over og lagde dem dobbelt, så vi var sikre på at de kunne gribe fat, selv om der var elastikbånd og stof. bag på tavlen.

Det sværeste var at få tavlen til at hænge lige, for man har kun et forsøg når man bruger klæbepuder.

Glæder mig helt vildt til at printe lidt billeder ud og få sat dem på tavlen. Tanken er at det skal være små minder og billeder fra vores oplevelser. Hvad synes i, er den ikke blevet fin?

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeanettekhenriksen/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

2 kommentarer:

 1. Hvor er den fin!
  Så fin en idé - elsker selv billeder, så er helt vild med jeres resultat :)

  Knus <3

  SvarSlet
 2. Den er så fin.. Tak for du delte det..
  Hvad er klæbe puder for noget??

  SvarSlet