google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Enten - Eller?
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

15. november 2013

Enten - Eller?

Jeg tænkte lige at jeg ville lave en lille leg, som vidst hedder Enten - Eller?

Jeg nævner to tilfældige ting og så skal jeg vælge hvilken, jeg bedst kan li' og evt skrive hvorfor. Hvis du synes det er en sjov leg, kunne det være hyggeligt, hvis du hoppe med på legen?

Fisk eller Bøf?
Jeg vil altid vælge en god bøf, det er ikke fordi jeg ikke kan li fisk, men er langt mere til kød. Dog i begrænset mængder. Jeg er tit typen der falder mere for tilbehøret.

Spar op eller minus på kontoen? 
Jeg mangler kun 6 måneder på mit lån, så er jeg totalt gælds fri og det betyder at jeg har 1500 kr mere om måneden. Jeg er god til at passe på mine penge og vil aller helst spare op, sådan har det dog ikke altid været.

Film eller TV-serier?
Jeg er helt klart mest til film og har altid elsker at se film. Jeg er dog begyndt at se lidt serier, men er ikke så god til at huske, hvornår de kommer og at man skal følge med.

Vild fedt eller Hygge med kæresten.
Førhen ville jeg til hver en tid ha sagt vild fedt, men de horn har jeg fået slebet og det har givet en del hæklefejl i kysen efterhånden. I dag vil jeg til hver en tid, vælge hygge med kæresten over en fest. Jeg går max i byen 3 gange på et år, tror jeg og det er mere end nok for mig. 

Se smart ud eller føle sig tilpas?
Jeg går ikke ret meget op i mode og det er ikke vigtig for mig at se super smart ud. Det aller vigtigste for mig er at jeg er god tilpas i mit tøj og at jeg ikke skal rette for meget på det eller at det sidder for stramt. Fandt ud af for kort tid siden at det der med nylon strømper, bare overhovedet ikke fungere på min krop. Ha Ha..

En god Bog eller surfe på de sociale medier?
Jeg er ikke ret god til at læse, ikke fordi jeg ikke kan, men fordi jeg hurtig glemmer hvad jeg lige har læst. Det ender derfor ofte med at jeg læser de samme 4 linjer igen, igen og igen. Derfor vil jeg vælge de sociale medier eller nettet generelt. Læser mange blogs, nyhederne og stalker folk.. ;)

A-Menneske eller B-Menneske?
Ville ønske at mit svar var A-Menneske, det gad jeg bare såå godt. Desværre er jeg B-Menneske eller måske er jeg X-Menneske, hvis der er noget der hedder det, min søvn rytme svinger utrolig meget, men generelt fungere jeg bedst om aftenen. Jeg er ikke god til at stå tidlig op, men det handler nok mere om min situation.

Hmmm... Denne leg er sjov, kunne sagtens blive ved, men må hellere være fornuftig og kravle i seng.

2 kommentarer:

 1. Lisbeth Bitsch Jensen15. november 2013 kl. 02.52

  Jamen jeg vil gerne vide mere om dig så her er nogle enten/eller du kan svare på, hvis du har lyst :)

  Sommer eller Vinter?

  Bukser eller kjole?

  Strand- eller byferie?

  Reality TV eller dokumentar?

  Og jeg stalker også ;)

  SvarSlet
 2. Ja, det er da en sjov leg, du kan da lige få et par fra mig med:
  Strikke / hækle?
  Danske / enkelske film/serier
  Rutebil/tog
  Batman/supermand
  Fugl/fisk

  SvarSlet