google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: God Indslumring.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

11. december 2013

God Indslumring.

Ja så fik jeg prøvet det indslumrings medicin. De første 15 min ville min angst rigtig gerne blande sig og pulsen kæmpede lidt imod, men det var sådan set også det eneste dårlige, der var at sige om det.

Jeg faldt stille og roligt i søvn. Det to ca 20 min tror jeg og jeg sov ca. kl 22.20. Jeg har sovet så ufatteligt dejligt hele natten, helt uden nogen former for forstyrrelser. Jeg vågnede ca kl 7. Så det er ca 8½ timers søvn. Jeg er så glad at jeg flere gange, siden jeg stod op, har stået med tåre i øjnene. Det er virkelig en stor befrielse for mig. Jeg føler mig ikke groggy, men en lille smugle træt endnu. Tror det er fordi jeg har fået drejet min søvn lidt ind på rette kurs og overlægen sagde at det ville være meget naturligt her i starten. Jeg er virkelig positiv overrasket over hvordan det har virket på mig. Nu håber jeg det bliver lige så godt, de næste par dage. Det er så vigtig at jeg får min søvn og kan få lidt kræfter tilbage i min krop.

Glædelig Onsdag d 11/12/13 Herfra.. Håber i får en dejlig dag. :D

8 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tak søde.. og du er bare så vidunderlig.. Elsker dig.. <3

   Slet
 2. Åh, hvor er det skøn at høre! Man går jo og bliver bekymret, nu det har knebet så længe med det søvn. Jeg håber dette giver et skub i rigtig retning - det lyder det da i hvert fald til ^^

  // Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Overlægen siger at jeg skal prøve det i 3 ugers tid.. Så jeg håber at de 3 uger bliver lige så gode som denne nat. Jeg er som sagt helt afkræftet og for siden en som mig betyder søvn bare alt.. jeg kan intet når jeg ikke får søvn og får det også meget værre psykisk uden søvn. Jeg har desværre nok trukket det alt for langt ud.. men bryder mig virkelig generelt ikke om at skulle tage medicin og det gør mig ofte meget mere angst.. men det er godt bedre end forventet og det er skønt. :D

   Slet
 3. Hvor er det godt at høre, at du har fået noget ordenligt søvn! Og ja det med at du er træt kan være, at kroppen nu mener den får lidt for meget søvn, da den jo er blevet vandt til ikke at få særlig meget. Så hvis den mener du får for 'meget' søvn, bliver man netop også bare træt! Men det er bare om at komme ind i en god rytme igen :) Og super sejt at du trods angsten fik gjort det :)
  Knus!

  SvarSlet
 4. Tak søde... Jeg fik lige en morfar her til middag, så nu er jeg ikke så træt mere, men det kommer nok lige til at tage et par dage før min krop har vænnet sig til det hele.. Håber jeg hurtig får samlet lidt energi og overskud igen.. :D

  SvarSlet
 5. Årh, jeg blev da også næsten helt rørt ved at læse det her indlæg - fordi jeg bliver så glad på dine vegne. Du har virkelig haft brug for den søvn - hvor er det Fedt, at du har fået den i nat! <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja mine tåre har også trillet lidt de sidste tog dage, men faktisk mest af lettelse over at jeg nu kan sove igen. Var så udmattet som aldrig før og kunne mærke at min krop var ved at gi helt op.. Nu skal jeg bare lige finde den rigtige rytme for mig.. kom lidt for tidlig op i dag nemlig. ;)

   Slet