google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Afsked med Tulle og Ludvig.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

17. januar 2014

Afsked med Tulle og Ludvig.

Jeg stod op kl 11, kastede noget vandt i hovedet, børstede tænder, tjekkede mobilen, kiggede til hamsterne, fik ringet til lægen, ringet til viceværten og så havnede jeg, på en stol foran pipperne. Jeg sad bare og kiggede på dem, de var ca lige så morgen-trætte som mig selv. Skulle overbevise mig selv om, ikke at være egoistisk og at det er den rigtige beslutning jeg har truffet. Fandt transport-kassen frem og fik så sat Tulle og Ludvig ind i kassen. Det trak et par tåre, men jeg ved også at det er det rigtige. Så pakkede jeg hurtig deres yndlingsting også ned i bilen.

Lidt musik i bilen, lidt varme på og så var vi på vej. Vi kom til Odense og fik hentet kæresten fra job. Jeg er virkelig glad for at det kunne passe, så han også kunne tage med. Søren synes det er lige så svært som jeg, men han synes også vi har truffet den rigtige beslutning. Han sad med pipperne på skødet, hele vejen til kværndrup.
Vi kom helskindet frem til deres nye hjem og blev taget godt imod. Pipperne blev sat over i et bur og var meget nysgerrig. De kunne høre andre undulater pippe lystigt og selv om de var lidt bange, virkede det mere rolige end jeg lige havde forventet. De skal fra i morgen, bo sammen med 2 andre engelske undulater og til sommer kommer de ud i en kæmpe udendørs voliere, sammen med en masse andre fugle. Jeg er 100% sikker på at de har fået det helt perfekte hjem nu og glæder mig på deres vegne, til det bliver sommer. Det er virkelig et fugle paradis.

Vi fandt hjem igen og efter ca 2 min i lejligheden, sagde Søren lige netop det jeg tænkte. Her er godt nok stille uden Tulle og Ludvig. Han kiggede på det alt for tomme fuglebur, som ikke er fjernet endnu. Det bliver svært at vænne sig til at de er væk, men jeg trøster mig selv med at de er et rigtig godt sted. Ja og nu er klokken 00.44 og normalt ville jeg sige godnat til dem nu, men må nøjes med at sende dem en sød tanke.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar