google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: De små ting..
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

31. januar 2014

De små ting..

Jeg har i dag snakket i telefon med min Mor i ca 1 time. Det er faktisk ret vildt, men samtidig rigtig dejligt. Normalt snakker vi ikke længe i telefonen. Det er faktisk rigtig rart at vores forhold i dag, er nået dertil at vi faktisk godt kan snakke sammen, uden store misforståelse, frustrationer eller diskussioner. Jeg har faktisk ikke set min mor, her i det nye år og vi bor kun ca 1 km fra hinanden. Jeg ved at hun lure med her på Bloggen, så tak Moar for en rigtig god telefon samtale i dag. I morgen skal vi til min Mormors fødselsdag, så der får jeg set hele familien igen. De er virkelig savnet, selv om jeg ikke har det store overskud pt.

Nogen gange er det bare de små ting her i livet, som varmer rigtig meget. Kæresten har nu for 2. gang i denne uge haft en gave med hjem til mig, fra min svigermor. Hun er super sød og hendes omtanke varmer rigtig meget på en kold dag. Den anden dag fik jeg en sauce-kande, som jeg lidt havde set mig lun på. Jeg har haft en magen til, som jeg havde arvet fra min Oldemor, men den kom Søren til at smadre. Min svigermor havde så en magen til og den synes hun vi skulle ha'. Det er utrolig hvad sådan en sauce-kande kan gøre, for en følsom og kompliceret pensionist som mig. I dag havde han så tulipaner med hjem til mig fra hende. Hvor heldig har man lige lov til at være. Tak Svigermor.. <3


6 kommentarer:

 1. nu du snakker om det hvor mange år har du været førtidpensionist (og gerne fra hva alder) og det er ikke for at plante det som at du ikke bør være det kender selv en del der er det (er ikke selv da jeg studere)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa...

   Hvis du er nysgerrig efter hvordan jeg blev syg kan du tjekke mit indlæg - Lynet slog ned.
   Link til indlægget: http://jeasblanketanker.blogspot.dk/2012/05/lynet-slog-ned.html

   Jeg har nu været førtidspensionist i ca 5 år. Jeg får min pension revurderet hver 3 år. Jeg er 29 år nu, fylder 30 til august. Så jeg har været 24 år da jeg blev tilkendt min pension..

   Jeg drømmer om at kunne arbejde en dag og jeg ved at jeg er på rette vej. 2013 har været et enormt hårdt år for mig, men jeg er sikker på at mit hårde arbejde vil hjælpe mig til en bedre fremtid. ;)

   Slet
 2. Dejligt med en god lang snak med din mor :-) God weekend til dig også <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er faktisk rigtig rart og de viser mig at vi er blevet gode til at kommunikere og at jeg har lettere ved at tøjle mine tanker, ikke misforstå alt og huske at min mor ikke siger noget fordi hun vil gøre mig ked af det, men fordi hun nogen gange (lige som mig) siger tingene lidt for direkte.. ha ha..

   Rigtig dejligt weekend til dig.. <3

   Slet
 3. Man skal også lære at glæde sig over de små ting i livet :) det hjælper ikke altid kun at gå efter de store ting... :)
  Lyder som en dejlig svigermor du har <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg prøver virkelig at nyde de små ting og også mine personlige små sejre.. Nogen dage betyder det mere end andre dage.. Lige pt, betyder de små ting rigtig meget.. <3

   Slet