google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Et par af de hurtige
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

10. januar 2014

Et par af de hurtige

Ja der er gået lidt meget hamster i den her ved mig. Tænkte der måske lige skulle ske lidt andet herinde, så i får lige et par af de hurtige fra i dag. De er så hyggelige.

1: Det går den rigtige vej med søvnen, men der er noget arbejde endnu.
2: Brugte formiddagen på lidt voksenpraktisk tøjvask, sengeredning osv.
3: Har shoppet lidt hamster ting på zooplus.dk, lækker hjemmeside.
4: Hentede kæresten fra job.
5: Fik sat vinterdæk på bilen og ordnet bagvinduesviskeren.
6: Handlede ind til en hyggelig fredag aften.
7: Luret på Bodil og hendes små søde unger.
8: Aftenens menu stod på oksemørbrad bøf, champignon, pomfritter og favorit sauce
9: Nu står den på afslapning, x-factor og hygge med kæresten.

Ialt har det været en super dejlig dag og det var lige det jeg havde brug for. Jeg kan mærke at jeg langsomt bliver mere afslappet og at min stress er på vej væk. Nyder at tankemylderet, som jeg virkelig har bøvlet med længe, er på vej væk igen. Det giver mig lidt bedre søvn, lidt flere kræfter til de huslige ting og lysten til at lave lidt. Der er stadig lang vej, men det går bestemt den rigtige vej. Jeg ser virkelig frem til foråret, kan næsten ikke vente. Dog mener de jo, lige at vi skal ha lidt rigtig vinter først, øv.

Håber i alle sammen har haft en dejlig fredag og får en super lækker weekend. Vi skal bare slappe af, hygge, lure på hamstere og søndag skal vi ud og sige hej til Søren's far og Sanne i deres sommerhus. Håber i kan bære over med alle mine hamster indlæg lige pt. Jeg er såå glad for dem og de er bare så dejlige.

6 kommentarer:

 1. Hvor er det dejligt at høre at det går den rigtige vej :) Det andet lyder, som en hård periode du har været igemmen med.

  Når jeg ser alle dine billeder af dine nye skønne dyr, får jeg helt lyst til selv at skaffe mig et :) Vi må nemlig ikke have hund og katte her hvor jeg bor. Men vi må gerne have bur dyr. Hvor tit skal i skifte burdet?

  Jeg håber at du/i får en rigtig skøn weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Synes 2013 har været et hårdt år og de sidste 2 måneder har været meget stresset og har slet ikke kunne finde ro, men det går den rigtige vej nu.. Dog er der noget at kæmpe med endnu.

   Kan jeg virkelig godt forstå.. De er bare mega søde de små dværghamstere.. Nu er det jo ret nyt for mig, men det jeg kan læse mig til er at det er en god ide at skifte noget af buret engang om ugen og så lidt grundigere hver 2-3 uge. Det kommer også lidt an på hvor meget ens hamster sviner. Nu er det de små dværg hamstere vi har og de sviner ikke vildt meget.. faktisk fandt jeg også ud af at det alm savsmuld ikke er særlig godt for de små, da det støver for meget.. så jeg har lige bestilt noget andet der skal være som bund.. Hvis du er interesseret er det en rigtig god ide at læse en hel masse og der findes også et par facebook grupper hvor man kan spørge om gode råd osv..

   Du må også ha en rigtig dejlig weekend <3

   Slet
 2. Så længe det bare går den rigtige vej og ikke ned af :)

  Ja de er :) Min søster og jeg havde to da vi var så, så det er ikke helt fremmed for mig, kan huske at mit eget hed honnighjerte, fordi jeg synes at den havde et ansigt form som et hjerte. Hvor var man dog opfinsom den gang med navne :P. Dog var det mest min mor der passede dem der, så hun har sikkert et par råd eller to. Men det lyder som en god idé det med Facebook grupperne. Ved du hvor meget det ca kommer til at koste jer at have dem, med foder osv? eller er det stadig for nyt? :)

  Mange tak :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Altså det har kostet mig en del fordi vi jo ikke vidst at Bodil havde unger, men i forhold til andre dyr, synes jeg ikke det er så galt. Vi har som du måske så i et tidligere indlæg, købt et brugt akvarie til 100 kr og selv lavet et låg. Trådnettet er faktisk noget jeg fik gratis fra en køb,salg, bytte side på facebook.. man kan også sagtens finde et alm hamster bur, evt brugt på nettet.. man skal dog være opmærksom på hvilket bur det er og hvordan tremmerne er osv.. Ud over det fandt jeg ud af at alm spåner til bunden ikke er så gode, men der findes mange andre løsning og en poser holder ret lang tid, hvis det er dværghamster. Foder er ikke så dyrt, ud over det får de lidt forskellige grøntsager og købte også nogle melorme.. Så når man først har købt alt første gang, så har man til ret lang tid.. Det er lige første gang man kommer til at bruge ret mange penge og hvis jeg skal gi det et godt råd.. så køb evt en hamster ved en som har forstand på det.. evt en som er tam i forvejen.. Jeg kan evt invitere dig til de der grupper på facebook? Den bedste hedder Dansk Hamster Forening. Den anden hedder Dværghamster gruppen..

   Slet
  2. Mange tak, det lyder ret fornuftigt. Man kunne måske også kigge i den blå avis, Havde ellers måske tænkt mig at kigge i den lokale dyrehandel, men det er bare så dyrt. Altså sådan noget som bur og alt det der som du snakker om :)

   Slet
  3. Synes også feks bur er utrolig dyrt ved de forskellige dyrehandler.. Har også faktisk på nettet set nogen okay bur til okay pris, men jeg elsker virkelig at købe billigt brugt.. Fandt jo selv Bodil med bur osv til 200 kr på guloggratis. ;)

   Slet