google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Lækker Lørdag.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

11. januar 2014

Lækker Lørdag.

Ja søvnen sidste nat var lidt noget rod, sov først kl 4, men det skal nu ikke ødelægge min lørdag. Det har virkelig været en lækker dag. Søren startede ud med at smutte til bageren og hente rundstykker til mig. Efter morgenmaden snuppede vi en god lur og jeg nåede også lige at ordne noget vasketøj og et dejligt karbad. Nåede også lige at hygge lidt med de søde gnavere, inden det var tid til at handle. Vi aftale allerede i går at vi skulle lave gammeldags kyllinge-steg i ovnen og vi handlede også ind til lidt dessert. Lidt musik på og igang med maden. Elsker når vi kan gå og hygge med at lave lidt mad og Søren er blevet ret glad for at udfordre sig selv i køkkenet. Han er virkelig ved at blive god til at lave mad og i dag lavede han også saucen helt selv. Den blev virkelig god faktisk. Mmm.. Så nåede vi lige en god film og så var det tid til lidt dessert. Søren gider normalt ikke dessert, men i dag var han med på den. Han bagte sådan en hurtig brownie med lidt nødder i og så fik vi frisk ananas og is til. Synes ikke vi har lavet andet, end at hygge med god mad og afslapning her i weekenden, men vi var enige om at vi lige havde brug for det. Jeg kan virkelig mærke at min krop. har godt af at vi bare laver ingen ting og hygger os. Det har været et par hårde måneder, men tror det er ved at vende stille og roligt nu. Nu lover de jo godt nok at der kan komme lidt sne og det kan da også være meget hyggeligt, men hold nu op, hvor jeg glæder mig til forår. Håber også at i har haft en lækker dag.


2 kommentarer:

 1. Det er godt med afslapning - jeg tror også, du har brug for det :-) Lidt sjovt, at Søren normalt ikke er så glad for dessert - dét tror jeg aldrig, jeg har mødt en mand, som ikke er! :-)

  Knus og tanker til dig. <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror også jeg har brug for det, men glæder mig til at jeg igen er helt afstresset og kan finde lidt mere overskud. Heldigvis får jeg lavet lidt ind imellem, så det skal nok gå og har næsten ikke nogen aftaler, så det er dejligt. Det giver rigtig meget ro at man ikke hele tiden skal tænke over hvornår man lige skal det ene eller det andet..

   Krammer.. <3

   Slet