google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Mangler kræfter.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

19. januar 2014

Mangler kræfter.

De sidste par måneder, har godt nok været noget rod her ved mig. Jeg føler mig slap, afkræftet og mangler virkelig noget mere struktur i min hverdag. Jeg er kommet over det værste julestress og kan nu mærke at min krop og mit sind bare er træt. Søvnen er noget møg. Jeg sov først kl 5 i morges og vågnede igen efter en time, med mareridt. Faldt i søvn igen, men sov kun et par timer og kun med et øje lukket. Lige nu tager jeg indslumrings-medicin hver anden nat. De nætter hvor jeg ikke tager medicin er pt virkelig en kamp. Hvis jeg dog bare kunne få lidt styr på den søvn, så er jeg sikker på at jeg ville få lidt mere overskud og samtidig, kunne der være plads til lidt mere stuktur og aktivitet. Jeg tænker at jeg lige skal ha sendt en mail til psyk i morgen, så de er opdateret på min situation, til jeg skal til derned på Torsdag. Er lidt spændt på, om de har nogen forslag til, hvad jeg skal stille op.

Der er så mange ting jeg gerne vil og som stå og venter på mig, men jeg ved også at hvis jeg går igang, før mit sind egentlig er er klar, så vil det ikke lykkedes for mig alligevel. Lige nu bruger jeg de kræfter jeg har, på at passe lejligheden og på at finde den ro som skal til. Det er frustrerende at jeg ikke har flere kræfter og at jeg denne gang, ikke kan få styr på søvnen. Det er mange år siden at det har været så svært for mig at komme tilbage, til en god hverdag. 

Nu vil jeg slukke lidt for hovedet, inden det er indslumringstid. Nat Nat <3

6 kommentarer:

 1. Ved ikke om det her vil hjælpe på din søvn, men det hjælper mig. Jeg slukker min telefon og lægger den over 2 meter væk fra mig. Forskning viser, at den mikrostråling en telefon udsender kan forstyrre hjernen og derved påvirke søvnen og være med til at vi vågner op med hovedpine :o

  SvarSlet
  Svar
  1. Min mobil ligger ca 1 meter væk, kan godt være jeg kan flytte den lidt mere væk. Lige pt har det rigtig meget om at jeg har utrolig meget tankemylder inde i knolden som jeg ikke rigtig kan stoppe. Det tager virker kræfter når man ikke kan slukke lidt for hovedet. ;)

   Slet
  2. Ja okay, men det er da et forsød værd :D
   Kender godt det med tankemylder, det kan slå en hver mand omkuld!

   Slet
  3. Ja det er simpelthen bare noget af det værste og det er egentlig ikke nogle alvorlige tanker. Det er mere tanker om sådan alm hverdags ting..

   Jeg har i dag fået sendt en mail til psyk og overlægen er lige igang med at finde på en god løsning. Jeg tror måske ha vil tilbyde mig noget rigtig sovemedicin, men ved det ikke endnu...

   Slet
 2. Det lyder rigtig fornuftigt, at du venter med at gøre de ting, du gerne vil, så du ikke bare overbelaster dit system endnu mere. Det kan altså også være en udfordring i sig selv! At udsætte det, man gerne vil have gjort, altså :-) Hvor er det bare noget øv, at søvnen er blevet så dårlig igen, efter udtrapning af det medicin. Håber, de har nogle gyldne ord på psyk!

  Knus og tanker <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er utrolig frustrerende at det søvn ikke bare vil falde på plads. Jeg prøver at lave småting herhjemme hver eneste dag, så jeg ikke bare går helt i stå.

   Jeg har sendt en mail til psyk i dag og fik også hurtig svar. De er lige nu igang med at finde ud af hvad vi skal stille op. De nævnte også at jeg måske kan prøve noget rigtig sovemedicin, men intet er afgjort endnu.. og jeg ved heller ikke helt selv hvad jeg synes om det. Dog er jeg nået dertil hvor jeg bliver nød til at prøve de ting som psyk mener kan hjælpe.. Jeg har altid været bange for sovemedicin og selv da jeg var indlagt kunne de ikke lokke det i mig..

   Slet