google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Biffen med Nini.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

13. februar 2014

Biffen med Nini.

Jeg har været i biffen i dag, sammen med min søde veninde Nini. Jeg blev simpelthen så glad, da hun spurgte for noget tid siden, om jeg ikke ville med i biografen. Hun havde sådan et oplevelses gavekort, hun havde fået af sin Mor.

Det var dog først da vi stod og skulle ha billetterne udleveret, vi fandt ud af at det gavekort hun havde, kun kunne bruges til en forpremiere. Sådan kan det jo gå, men filmen ville vi se, så frem med kontanterne.. :)

Filmen var simpelthen så sjov og synes bare tiden gik mega hurtig. Jeg så Klassefesten 1 i går aftes og nu må jeg nok indrømme at 2'eren er langt sjovere. Jeg må også indrømme at jeg ikke altid er lige så tosset, med sådanne halv platte film, men lige i dag var det helt perfekt og lækkert at grine. Nini synes bestemt også at den var sjov, hun grinede så meget at hun var ved at tisse i sit tøj og der var ingen i salen, der var i tvivl om at hun synes den var sjov.. Ha Ha..

Vi så filmen kl. 12.10 og ingen af os havde fået noget at spise og købte heller ikke guf i biffen, så vi var mega sultne da filmen var slut. Vi tog på Bull's og købte hver en stor burger menu. Ja, ingen af os kunne spise op og jeg skal bestemt ikke ha aftensmad, men mums det var godt..

Vi ses desværre alt for lidt, men til gengæld er det altid mega hyggeligt, når vi ses og det virker aldrig underligt at vi ikke har ses længe. Nini har en rigtig stor plads i mit hjerte og det vil hun altid ha. Vi fik jo ikke brugt det gavekort i dag, så nu skal vi ha fundet ud af, om der kommer en forpremiere vi vil ind og se. Så har vi noget at se frem til og glæde os til.

Tak for en skøn dag sødeste <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar