google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: En god dag.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

12. februar 2014

En god dag.

Jeg kan ikke tænke så sammenhængende i disse dage, men derfor vil jeg nu alligevel blogge lidt. Tænker at det bliver et par af de hurtige dog i den udvidet udgave.

Jeg har i en uge nu haft ondt i nakken, det er som om en nerve eller muskel bare er totalt stiv. Uanset hvordan jeg sidder eller ligge, gør det nas. I dag har jeg lånt sådan en pude med gryn i, som man kan varme. Den er simpelthen super og dejligt at svigermor vil låne mig den.

Jeg kravlede først op af sengen ved 14 tiden i dag, fordi jeg havde så ondt. Tog et varmt bad, så lidt OL og så kørte jeg ind til svigermor. I dag skulle Søren's moster og onkel komme til spisning. Det er første gang jeg skulle møde dem og de var super søde. Svigermor havde lavet en lækker kyllingesteg med hjemmelavet agurkesalat og det hele.. Mums. Super hyggelig aften med svigerfamilien..

Nu er vi hjemme igen og jeg slapper af på sofaen. Planen er at jeg skal ha set filmen Klassefeste1 her om lidt. I morgen skal jeg nemlig i biffen med min søde veninde Nini og se Klassefesten2. Glæder mig rigtig meget til at se hende, det er ved at være for længe siden..

Alt i alt en rigtig dejlig dag og ser frem til dagen i morgen.
Håber også at i har haft en god dag <3

2 kommentarer:

 1. Hvor dejligt med en god dag! Nu kan jeg se, at indlægget er fra igår, men jeg blev alligevel lidt glad, da jeg læste det i dag - jeg har nemlig også haft en meget bedre dag i dag. Og så har vi en god dag sammen, tænkte jeg. Nå, men selvom din var igår, så er det lidt sammen alligevel. Og uanset hvornår din gode dag var, er jeg glad for, at den var der :-) Okay, det blev vist lidt forvirrende. Men håber, du fangede det vigtigste :-)

  Knus<3

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at du har haft en god dag og kan fortælle dig at dagen i dag, også har været god her hos mig.. ;) De gode dage er så vigtige <3

   Knus <3

   Slet