google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Dagens Hurtige.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

26. februar 2014

Dagens Hurtige.

Tænker at det lige er tid til et par af dagens hurtige, dog i en lidt udvidet version.

1: Søvnen er bedre. Jeg kommer nok lidt for sent i seng pt, men det vigtigste er at jeg går i seng, når jeg er træt og får sovet det jeg skal. Jeg er så lettet over at det går bedre og det giver mig lidt mere overskud for hver dag der går.

2: Jeg har i dag hjulpet en nabo, med at slæbe en vaskemaskine op til deres lejlighed. Dog var sækkevognen nok en større hjælp end mig.. :)

3: Bagefter smuttede jeg en lille tur til Odense, for at hente Søren's pc fra reparation og ind forbi banken med mit legitimation. Noget med en ny lov og de mente ikke de havde legitimation nok på mig.

4: På vej hjem kom jeg i tanke om at jeg ikke havde får noget at spise og det endte derfor, med en tur forbi Burger King, efter et par cheese-burger og lige i netto og handle lidt.

5: Da jeg kom hjem tullede jeg lidt rundt og var voksen-praktisk. Senge-redning, oprydning, vasketøj og sætte Søren's pc til noget strøm, så den er klar til han kommer hjem.

6: Søren har møde på jobbet i dag, så han kommer sent hjem. Jeg har hele hytten helt for mig selv og selv om det da kan være meget hyggeligt engang imellem, så savner jeg ham altså. Glæder mig rigtig meget til han kommer hjem.

7: Jeg gider ikke rigtig aftensmad i dag, jeg må tage en ostemad eller en toast, hvis jeg bliver sulten. Det er ulempen ved de cheese-burger jeg fik kl 16. Typisk mig. :)

8: Jeg er faldet om på sofaen nu og aftenen står bare på hygge med tv og computeren.

9: I morgen skal jeg til samtale på psyk i Middelfart og bagefter skal jeg ha taget et par blodprøver, på Odense sygehus i forbindelse med et D-vitamin projekt jeg er med i.

10: Jeg har i dag vundet en give-away konkurrence ved mariesen.dk Weeee....

11: Det smukkeste ved årstiden lige nu, er bestemt den smukke aften-sol, vi har haft nu i flere dage i træk. Det er da virkelig til at blive i godt humør af. Elsker det..


Ingen kommentarer:

Send en kommentar