google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Hvide Blodlegemer.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

21. marts 2014

Hvide Blodlegemer.

Jeg fik lavet sådan et sundhedstjek ved lægen for noget tid siden, ikke fordi jeg fejler noget, men fordi det gør mig mere tryg, i forhold til min angst. Jeg får lavet sådan et tjek 1-2 gange om året og lægen synes det er okay, hvis det kan hjælpe mig med at holde angsten nede. Nu er det så sådan, at det tjek viste at jeg har forhøjet hvide blodlegemer. Jeg sagde til lægen at jeg er ret sikker på at jeg altid har lidt forhøjet antal af hvide blodlegemer. Vi blev derfor enige om at jeg lige skulle ha taget en ny blodprøve, når der var gået en måneds tid. I mandags fik jeg så taget en ny prøve og den fik jeg svar på idag, da jeg alligevel var ved lægen. Jeg har stadig forhøjet hvide blodlegemer og hun gik derfor lige igennem min journal og kunne se at jeg faktisk har haft forhøjet hvide blodlegemer, siden 2002. Ja og det passer faktisk med den gang, hvor jeg havde kyssesyge. Lægen synes det er lidt mystisk, for normalt er det kun forhøjet hvis man har en infektion i kroppen, men jeg har jo haft det i så mange år. Hun kom så ind på min rygning, da det også kan være en årsag. Jeg har ikke røget cigaretter siden d. 6/11-2012, men har brugt en e-cigaret i stedet for. Jeg har hele tiden dampet væske med nikotin i, men er så langt nede i nikotin nu at planen alligevel er at jeg skal være nikotin fri, fra om en uges tid. Lægen synes derfor at jeg skal komme igen om 14 dages tid og ha taget en ny blodprøve. Så nu må vi se hvad der sker, en ting jeg dog er sikker på, er at jeg er nød til at vide hvorfor, jeg har forhøjet hvide blodlegemer, ellers går angsten amok. Ja og til de nysgerrige, så er min plan at jeg inden for den nærmeste fremtid, også stopper helt med at dampe på den e-cigaret.

4 kommentarer:

 1. Let forhøjet antal af hvide blodlegemer er ikke noget at bekymre sig om, det har jeg også (efter kyssesyge sidste år) og min læge reagere kun når tallet er over et vist punkt og når jeg har symptomer på infektion.

  Hvis man googler det, ja så kommer der alt muligt om leukæmi, osv., men det er virkelig så få, der har det og google fortæller i øvrigt altid at man er døende med de symptomer man går med.

  Stress kan også i nogle tilfælde være årsagen, så måske du skal kigge på om de krop bliver stresset udover det sædvanlige? <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er nu heller ikke sådan vildt bekymret, men jeg kan godt mærke at min angst har svært ved uvisheden omkring det.. Jeg har lidt svært ved at styre det sommetider og det kan man godt blive små hypokonder af. ;)

   Slet
  2. jeg har lidt samme problem bare hvide blodlemmer der er til den anden siden lidt lave .. men skal siges jeg har også haft stress og angst:( jeg kan også blive en smule skør ved at tænke på om det er normalt ??

   Slet
  3. Jeg man kan sagtens få ændringer i sin blodlemmer når man er stresset. Jeg ved ikke præsis hvorfor jeg havde det, men jeg ved at da jeg stoppede med nikotinen gik det væk. Jeg bruger stadig min e-cigaret en til to gange om ugen, men der er ikke længere nikotin i. Er du ryger?

   Slet