google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Charmetrolden William.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

7. april 2014

Charmetrolden William.

Vi har i dag været en tur i det jyske for at besøge mine søde veninde og hendes skønne William. Han er simpelthen bare den sødeste lille charmetrold og må nok indrømme at det gør mig lidt skruk.

Han er nu ca. en måned gammel og det har længe kriblet, for at vi kunne komme på besøg. Han er en gave og stråler af livsglæde.

Kære Carina. Det gør mig så glad, at se dig så glad. Du gør det så godt og jeg ved at din Mor er hos jer hele tiden. Hun må være mere stolt end nogen anden Mor i hele verden. <3

16 kommentarer:

 1. Ååårh et sødt billede :D
  Klæder dig med et barn i armene ;)

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha Ha... Det er faktisk ikke første gang jeg høre det.. <3
   Men nu elsker jeg også at få lov til at holde sådanne små lækker-hapser. måske der.. ;)

   Kram <3

   Slet
 2. Åhrrr hvor ser han dog skøn ud den lille William. Så kan jeg også blive helt skruk efter en lillebrøster til Viktor <3 Rigtig fint billede af jer :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha Ha... Ja han er bare super dejlig.. Synes da det lyder som en god ide med en lillesøster til Viktor. <3 Minder mig om at jeg savner jer helt vildt.. Vi må virkelig snart ses søde..<3

   Slet
  2. Ja det må vi se at få gjort noget ved <3 I hvert fald det med at ses ;-)

   Slet
  3. Ha Ha... Ja det bliver vi nød til søde.. <3 Kan snart ikke huske hvordan i set ud.. :P

   Slet
 3. Nårh hvor er han bare sød :) og hvor ser du godt ud på det billede... du udstråler glæde og hvis ikke jeg vidste hvordan du har det indimellem, så ville jeg sige du er en pige med enormt overskud og en der virkelig har styr på det hele <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er faktisk en rigtig dejligt billede, fra en rigtig skøn oplevelse.. Jeg er god til at mærke glæden og være i nuet når jeg oplever noget som gør mig rigtig glad..

   Jeg har dog stadig en masse dæmoner inden i og det er nok kun ca 10% af dem som jeg deler her på bloggen.. Jeg passer rigtig meget på, for uanset hvordan jeg vender og drejer nogen ting, så ville det evt kunne såre andre mennesker og det ønsker jeg ikke.. Derfor holdet jer de værste dæmoner for mig selv og arbejder med dem alene eller sammen med psyk..

   Vi var faktisk kun 1 km fra Vamdrup i dag.. Søren lavede lidt ballade med gps'en, så vi var lige på en 10 km omvej i Jylland.. ha ha Sendte dig lige en tanke <3

   Krammer

   Slet
 4. Super godt billede.. <3

  SvarSlet
 5. Hvor er i fine :D Super smukt billede! Jeg treode først at det var dit eget. Ej spøg til side hihi <3 Men man kunne godt tro at det var dit eget barn, hvis man ikke vidste bedre.

  Har dig og Søren overvejet at få et? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha Ha... Du er en rigtig spøgefugl i denne uge.. Skønt :P

   Vi vil faktisk gerne ha børn, men det går ikke rigtig i den lejlighed vi bor i lige nu. Vi er gået igang med at finde noget andet at bo i, hvor der er mere plads og lidt have. Så når vi engang er flyttet tror jeg vi vil prøve.. :)

   Knus <3

   Slet
 6. Nåååårh hvor er han bare en fin lille fyr :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja han er bare cute og en rigtig lækker-haps... <3

   Slet
 7. Ååårh, hvor er han bare dejlig :-)

  Knus <3

  SvarSlet