google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Street Artist Nails
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

28. april 2014

Street Artist Nails


Jeg købte en ny Street Artist negle lak fra Maybelline, den anden dag og den har bare stået og kigget på mig lige siden. I dag fandt jeg så endelig lidt tid, imens der var BigBrother Finalen. (Ja det var den rigtige der vandt og det var drømme finalen)

Jeg var lidt i tvivl om, hvilken lak jeg skulle bruge som bund, men det blev en mørk lyserød fra Rimmel. 2 lag bund, 1 lag af den der street artist lak og en top coat. Det der konfetti lak, er altid lidt drilsk at smører på, dupper det nok mere på faktisk. Jeg synes alligevel det er en let og sjov måde at lave et hurtig negle design på. Synes det var svært at fange det rigtige look, det er virkelig langt federe irl.


(Minder mig om at den side trænger til en kærlig hånd og nogle flere direkte links)

4 kommentarer:

 1. Ser enormt fedt ud :) har slet ikke kreativiteten eller neglene til sådan noget (har lange nok negle, men nogle af dem buer nedad på midten, så det ser herrens ud med neglelak på) :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak smukke..

   Jeg er heller ikke så kreativ selv, men ser en del videoer og andet inspiration på nettet med negle. :D

   Buer dine negle nedad?? Det lyder da lidt spøjst.. Er det meget eller?

   Slet
 2. Jeg ville ønske at jeg kunne have neglelak på, og gøre lidt mere ud af mine negle :) Mine knækker dog hele tiden, så jeg har sjældent samme længde på mine negle, og neglelak er absolut fy fy på mit arbejde :(

  Mette : Det kunne lyde som jernmangel, medmindre det selvfølgelig er noget du er født med :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Min negle har også perioder hvor de flækker meget, men lige pt har de det rigtig godt.. Jeg bruger en neglebåndsolie fra Sally Hansen og Raunsborg håndcreme.

   Synd at du ikke må ha det pga jobbet...

   Slet